luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateDezvăluiri incendiare despre cele două fiice oficiale ale lui Vladimir Putin! Sângerosul...

Dezvăluiri incendiare despre cele două fiice oficiale ale lui Vladimir Putin! Sângerosul președinte și-a ales urmașa la „tron”: cine e Katerina Tikhonova?

Vladimir Putin și-a ținut departe de atenția mass-media familia, dar după războiul pe care l-a declanșat în Ucraina detalii ies la iveală.

Cine e Katerina Tikhonova, fosta balerină care ar trebui să conducă în Rusia?

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva și cuplul are două fiice. Nunta a avut loc în 1983, dar în 2013 s-a pronunțat divorțul. Cea care i-a fost alături președintelui Rusiei pentru trei decenii era însoțitoare de bord pe vremea în care a cunoscut-o actualul lider de la Moscova.

Presa rusă susține că Putin își răsfăța fetele, iar mama lor, Lyudmila, avea rolul de părinte autoritar.

Dezvăluiri incendiare despre cele două fiice oficiale ale lui Vladimir Putin

Lyudmila Shkrebneva spunea că „nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el. El le-a răsfățat mereu, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplineze”.

Fiica cea mare a președintelui Rusiei se numește Maria Vorontsova. S-a născut în 1985, în Leningrad, actualul Sankt Petersburg. Peste câțiva ani Putin a devenit din nou tată. A apărut în viața sa Katia Tikhonova, născută în Germania, acolo unde familia era detașată, Putin fiind atunci în slujba KGB.

În 1996, cu toții s-au întors în Moscova și fetele au urmat cursurile unei școli în limba germană. Trei ani mai târziu, când tatăl Vladimir a devenit președinte interimar, ele au avut parte de învățământ privat și au studiat la domiciliu.

Apoi au continuat studiile, dar sub identități false. Maria Vorontsova a ales Biologie și apoi Medicină, iar Katerina Tikhonova a preferat studiile orientale. Acum, fiica cea mare e cercetător și are domiciliul în Moscova. E căsătorită cu un olandez, Jorrit Faassen, și are un copil. Cu cinci ani în urmă, Vladimir Putin dezvăluia că e bunic, dar că își vede rar nepotul.

Katerina Tikhonova, fiica cea mică, a fost dansatoare acrobatică, fosta balerină care ar trebui să devină „Doamna de fier” a Rusiei și acum conduce compania Innopraktika la Universitatea de Stat din Moscova. În 2013 s-a căsătorit cu un miliardar rus, Kirill Shamalov, dar după cinci ani a anunțat divorțul.

Interesant e că fetele lui Putin au avut câteva apariții publice, dar nu au răspuns niciodată la întrebarea dacă actualul lider de la Moscova e părintele lor.

Sursă: Prosport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII