luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateDebut răsunător pentru Dan Negru la Kanal D! Jocul cuvintelor a fost...

Debut răsunător pentru Dan Negru la Kanal D! Jocul cuvintelor a fost peste Antena 1 și la mică distanță de ProTV!

Românii au intrat în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz game din istoria televiziunii mondiale a început în forță, aseară, pe micile ecrane, la Kanal D.

Peste un milion de telespectatori (1.024.000) din întreaga țară au fost cu ochii pe show-ul cu și despre cuvinte în minutul de aur, înregistrat la 22:36.

748.000 de telespectatori interesați de gimnastica minții, au urmărit în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, concursul prezentat de Dan Negru.

„Jocul cuvintelor” a fost peste Antena 1 și la mică distanță de ProTV!

Emisiunea lui Negru fost peste Chefi fără limite de la Antena 1 și la mică distanță de ProTV cu Imperilul Leilor și Las Fierbinți. “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat Kanal D pe locul 2 în topul audiențelor la nivel național, înregistrând 4,2% Rating și 13,6% cota de piață, conform Kantar Media Romania.

Postul a fost al doilea la nivel naţional, după ProTV şi pe trei la oraşe şi pe publicul comercial urban cu vârste între 21 şi 54 de ani.

Antena 1 abia s-a văzut în audienţe

Antena 1 a avut doar 460.000 de telespectatori, la nivel național, postul înregistrând cifre la jumătate faţă de primele două televiziuni.

Joc la limită, răspunsuri contracronometru și câștiguri pe muchie de cuțit, acestea au fost doar câteva dintre ingredientele care au făcut din ediția de aseară, un joc antrenant și atractiv atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii pentru care gimnastica minții contează.

Quiz show-ul a ținut în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion de telespectatori. Câștigătorul ediției de aseară a fost un tânăr consultant imobiliar din București.

Urmărește momentul lui aici:

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII