sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateDE NECREZUT Carla’s Dreams și-a făcut public numele său real din greșeală!

DE NECREZUT Carla’s Dreams și-a făcut public numele său real din greșeală!

Carla’s Dreams este un întreg proiect și nu doar un singur om, însă publicul este interesat doar de simpaticul solist din Republica Moldova, care a fost deja jurat X-Factor și SuperStar România. Acesta a fost invitat în ultima vreme la podcasturi și a acceptat invitațiile lui Mihai Bobonete mai întâi, iar recent a lui Mihai Morar.

De fiecare dată s-a ajung la probleme identității artistului, care speră să scape cât mai repede de coșmarul măștii. Carla’s Dreams spunea acum ceva timp că dacă nu ar fi venit pandemia s-ar fi retras deja și că vrea să facă acest pas în viitorul apropiat și să se dedice mai mult descoperirii de noi talente.

Carla’s Dreams nu a mai semnat cu PRO TV pentru a fi jurat, în schimb Denis Roabeș de la The Motans a primit acest rol pentru Vocea României. O surpriză mare și o lovitură pentru artistul moldovean, care nu a dorit să comenteze pe subiect.

În timpul podcastului lui Mihai Morar, la un moment dat acesta a părut că scapă numele său real. Nu se știe clar dacă a fost ceva tăiat la montaj sau dacă a fost o glumă intenționată, dar s-a prezentat ca fiind Tudor, iar apoi s-a corectat și și-a spus Sergiu, pseudonimul lui folosit în emisiunile TV.

Totuși în podcastul lui Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinți a glumit și a spus că va spune cine se ascunde sub masca lui Carla’s Dreams, iar apoi a pronunțat numele Tudor Gheorghe. Așa că și de data aceasta se poate să fi fost vorba tot despre o glumă.

Cine se ascunde sub masca lui Carla’s Dreams

Presa din Rusia a scris că Andrei Țăruș, născut în anul 1984 ar fi solistul Carla’s Dreams. Acesta a și fost căsătorit cu o femeie de afaceri din Republica Moldova, de care a și divorțat.

În timp ce vorbea despre el din viitor în cadrul podcastului lui Mihai Morar, artistul s-a prezentat așadar ca Tudor, ulterior corectându-se: „Mă rog, Sergiu”. Dialogul dintre cei doi a continuat apoi într-o notă filosofică.

Mihai Morar: Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: Ce n-as vrea să regret?

Carla’s Dreams: Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca…Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…

Mihai Morar: Narcis!

Carla’s: Da, da, da. Să nu mă mai numești așa.

Mihai Morar: Nu-i place să-i spunem pe nume.

Sursă: Vbiz.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII