marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateDe la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD?

De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD?

De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD? 

IPJ Cluj nu a declarat nimic în legătură cu primirea mașinilor Ford Mustang Mach-E, SUV-uri full electrice. A făcut-o numai după ce au apărut pe internet imagini cu o mașină ce era colantată cu „POLIȚIA”.

Nu sunt puține SUV-urile primite de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, conform Cotidianul. Un număr de 17 autoturisme au intrat pe „poarta” polițiștilor, sub formă de contract de comodat, primite de la firma RMB INTER AUTO SRL, firma care aparține fostului șef al Ministerului Afacerilor Interne din perioada în care premier era Victor Ponta, Ioan Rus.

Ioan Rus a rămas în PSD ca membru, după toate încercările de a avea funcții înalte în stat sau la nivel local. Și-a deschis firma în 1993, iar în 2022 avea 187 de angajați și o cifră de afaceri de 274 621 736 de lei, adică 55.622.815 de euro.

Pregătiți pentru Festivalul UNTOLD

După ce au apărut imaginile cu mașina de Poliție pe Facebook, IPJ Cluj a comunicat: „Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă ,,autoturisme inscripționate”, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat. În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu „Poliția”, motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv”, au transmis autoritățile.

Poliția din Cluj patrulează în mașini de 50.000 de euro

SUV-ul complet electric Ford Mustang Mach-E este disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.

Potrivit purtătorului de cuvânt a IPJ Cluj, Mustangurile vor fi utilizate pe perioada festivalului UNTOLD, în misiunile derulate de efective SIAS, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Serviciul de Ordine Publică, dar și din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII