luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăMondenDe când ar fi divorțat, de fapt, Loredana Groza și Andrei Boncea?

De când ar fi divorțat, de fapt, Loredana Groza și Andrei Boncea?

Loredana Groza a împlinit recent frumoasa vârstă de 52 de ani, însă gurile rele susțin că artista ar fi divorțat de tatăl fiicei sale, Andrei Boncea.

Loredana Groza continuă să-și surprindă fanii cu pozitivismul și energia sa, la cei 52 de ani pe care i-a împlinit recent. Solista este tot timpul în atenția presei și își încântă fanii cu fotografii din viața personală pe rețelele de socializare, dar soțul ei lipsește cu desăvărșire din peisaj. Mulți s-au întrebat dacă diva a divorțat de Andrei Boncea.

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea?

Informația privind un posibil divorț al Loredanei Groza circulă de ceva timp. Solista și Andrei Boncea au ajuns în fața altarului în 1998 și au împreună o fiică, Elena Boncea. Din păcate, mariajul lor s-ar fi destrămat de ceva vreme, conform Capital. Se pare că interpreta și bărbatul nu mai sunt împreună încă din 2019, însă în urmă cu mai bine un an au decis să divorțeze.

Fanii înfocați ai Loredanei Groza s-au întrebat mereu dacă aceste speculații sunt adevărate, mai ales că vedeta nu postează niciodată imagini cu soțul ei. În plus, celebra cântăreață nu poartă verighetă.

Până în prezent nu există nicio confirmare oficială din partea cuplului. Cu toate acestea, Loredana Groza și Andrei Boncea au preferat să se despartă în mare secret, fără prea mare tam-tam. Trebuie amintit faptul că Boncea este un producător român de film și televiziune, acesta fiind probabil motivul pentru care mereu a evitat să apară în public.

Cu cine s-ar iubi acum Andrei Boncea, fostul soț al artistei?

Mai mult de atât, surse citate anterior notează faptul că Andrei Boncea se află deja într-o relație, după despărțirea de Loredana Groza.

El s-ar iubi cu una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, Aida Economu. Ea a interpretat rolul Anei Casian, în serialul Profu’ difuzat la PRO TV.

Loredana și Andrei Boncea au încercat mult timp să păstreze ideea de căsnicie și de familie de dragul fetei lor, Elena. La un moment dat, însă, au luat decizia de a se separa și ulterior, acum mai bine de un an de zile, poate chiar mai bine de un an, au divorțat în mare secret”, spuneau surse din preajma vedetei de televiziune.

Sursă: Substantial.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII