marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateDANCING ON ICE! Ştefan Bănică, prezentator al noului show de la Antena...

DANCING ON ICE! Ştefan Bănică, prezentator al noului show de la Antena 1

Dancing on Ice, noul show de dans pe gheaţă al Antenei 1, care debutează sâmbătă, îl va avea pe Ştefan Bănică prezentator, anunţă prezentatorul.

Colaborarea lui Ştefan Bănică, cu producătoarea show-ului Mona Segall, datează încă de pe vremea Dansez pentru tine, de la Pro TV.

Ştefan Bănică o va avea alături pe Irina Fodor, cea care a mai prezentat la Antena 1 show-urile Chefi la Cuţite şi Asia Express, după plecarea Ginei Pistol în concediu de maternitate. Irina Fodor mai prezintă şi Chefi fără limite, la Antena 1.

Ştefan Bănică, despre noul proiect:

Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune şi că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambiţioasă, ţinând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenţii, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulţi ani, iată, în sfârşit, o emisiune live, cu totul altceva faţă de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare şi responsabilitatea asemenea. Şi, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoţii.”

La rândul ei, Irina Fodor spune că noul proiect este copleşitor, frumos şi deloc uşor.

În patinaj trebuie să fii ferm şi în acelaşi timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să îşi găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, şi am încredere că o vor face, poveştile care se vor spune pe gheaţă vor fi fermecatoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ştefan este pentru mine o onoare şi o responsabilitate în aceeaşi măsură, având în vedere experinţa lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povesteşte Irina Fodor.

Despre format: Nouă cupluri formate din celebrităţi şi partenerii lor profesionişti vor patina în show-ul care va fi difuzat în direct. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care au acceptat provoarea.

Sursă: Paginademedia.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII