sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăCinemaDana Rogoz pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la...

Dana Rogoz pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes: „E un vis ce trăiesc!”

Festivalul de Film de la Cannes este evenimentul momentului pentru vedetele din industria cinematografică. Invitată în calitate de brand ambassador pentru Campari, Dana Rogoz a pășit pe covorul roșu într-o rochie lungă și elegantă, în aceeași culoare.

O imensă bucurie să fiu invitata la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand”, să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele sociale.

Dana Rogoz are parte de o viață ca în filme, fiind împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Actrița are o relație de lungă durată și o familie împlinită.

Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!”, a mărturisit Dana Rogoz despre soțul său, în cadrul unei postări pe Instagram.

Secretul unei relații împlinite

Actrița a dezvăluit că, în cazul relației lor, cea mai importantă a fost și este încrederea.

E un flux de încredere neîntrerupt. Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el. Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Dar dacă mă gândesc la felul în care m-am transformat eu în acești ultimi 18 ani, la lucrurile pe care le-am dobândit în această perioadă și care m-au format în Dana-adultul de azi, ei bine cele mai bune astfel de lucruri lui i se datorează, de la el sunt, alături de el le-am câștigat, el mi le-a insuflat”, a declarat Dana Rogoz pentru Ok Magazine!

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII