marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsDan Negru surprins pe stradă cu farfuria cu prăjitură

Dan Negru surprins pe stradă cu farfuria cu prăjitură

Faimosul prezentator poftește la dulciuri în plină stradă

Zilele acestea l-am surprins pe Dan Negru savurând pe fugă o prăjitură în centrul Iașului. Îmbrăcat casual și ușor camuflat de o șapcă, prezentatorul a putut fi surprins în fața Palas Mall, cel mai mare mall din Iași, cu o farfurie încărcată de dulciuri. Presat de timp și pofticios de fel, omul de televiziune nu a mai așteptat să se așeze la masă și a plecat grăbit pe stradă cu farfuria după el.

Dan Negru a fost la Iași cu treabă, deoarece sâmbătă seară a prezentat un mega show în Piața Palatului Culturii. Având-o co-prezentatoare pe Anca Mazilu, producător de emisiuni la TVR1, Dan Negru a fost amfitrionul spectacolului organizat de Primăria Municipiului Iași.

Concert cu artiști de seamă și focuri de artificii

Spectacolul omagial „Încoronarea Regelui 100” a reunit artiști de top din muzica românească: Delia, Ştefan Bănică, Holograf, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mircea Baniciu, Mario Fresh şi Arsenium.

Află mai multe detalii despre show aici: IAȘUL ESTE ÎN SĂRBĂTOARE! Concert cu artiști celebri și focuri de artificii de zilele orașului

Prezentatorul TV a detaliat experiența pe profilul personal de social media, postând un selfie în care se poate vedea marea de oameni care a participat la evenimentul anului în Iași.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII