marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateDan Diaconescu, reținut pentru sex cu minori! S-a ascuns de mascați în...

Dan Diaconescu, reținut pentru sex cu minori! S-a ascuns de mascați în șifonier

BREAKING NEWS Dan Diaconescu a fost ridicat de polițiști în urma perchezițiilor din această dimineață.

Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată și folosire a prostituției infantile în formă continuată, potrivit Digi24.

În anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța. Ulterior, a facut acelasi lucru, cu sora geamana a minorei. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Dan Diaconescu a fost pacalit de una dintre minore că a găsit o prietenă virgină.

A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Dan Diaconescu, percheziționat de polițiști

Percheziția a fost făcută de polițiștii din Constanța sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. El este cercetat într-un dosar în care sunt sesizate fapte penale pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit în județul Constanța.

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în 2017, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj. Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi. Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moț. Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi amenințat, direct și indirect – printr-un intermediar, pe primarul comunei Zărand din Arad, pentru a-l determina pe acesta să predea suma de 200.000 de euro. Sub presiunea amenințărilor, Ion Moț a predat unui intermediar suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei.

Dan Diaconescu s-a ascuns în șifonier de frica mascaților

De frica oamenilor legii, fostul patron al OTV s-a ascuns în șifonier. Diversiunea lui nu i-a derutat pe mascați, care l-au găsit rapid. Dan Diaconescu e acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore care erau surori gemene, care făceau parte dintr-o rețea de proxenetism.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII