vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsCuplul de actori Penelope Cruz și Javier Bradem intră în istorie! Ambii...

Cuplul de actori Penelope Cruz și Javier Bradem intră în istorie! Ambii sunt nominalizați la premiile Oscar pentru roluri principale

Marți au fost anunțate nominalizările la premiile Oscar de anul acesta!

Actorii spanioli, Penelope Cruz și Javier Bardem au devenit al șaselea cuplu căsătorit nominalizat la aceeași categorie (feminin, respectiv masculin), în același an la premiile Oscar. Bardem a fost nominalizat pentru cel mai bun actor pentru rolul lui Desi Arnaz din „Being the Ricardos”, în timp ce Cruz a obținut o nominalizare pentru rolul Janis din „Mame paralele”.

De-a lungul timpul au mai existat instanțe, dar foarte rare. Printre alte cupluri căsătorite cu nominalizări la Oscar, în același an, se numără Lynn Fontanne și Alfred Lunt; Frank Sinatra și Ava Gardner; Elsa Lanchester și Charles Laughton; Rex Harrison și Rachel Roberts și celebrul cuplu – Richard Burton și Elizabeth Taylor.

Richard Burton și Elizabeth Taylor

Alte cupluri care nu au fost căsătorite, dar nominalizate pentru premii de actorie în același an au fost: Vivien Leigh și Laurence Olivier (care aveau să se căsătorească mai târziu) și partenerii de multă vreme Jack Nicholson și Anjelica Huston.

Anjelica Huston și Jack Nicholson

Decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie 2022. Urmărește toate nominalizările de anul acesta:

Sursă: cnn.com

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII