marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateCuloarea anului 2022: Very Peri - cum au fost îmbinate albastru și...

Culoarea anului 2022: Very Peri – cum au fost îmbinate albastru și roșu-violet

A fost anunțată culoarea anului 2022: Very Peri – o nuanță dinamică de albastru, cu un subton de roșu violet viu. Este culoarea ce va domina moda, dar și designul interior, și, de ce nu, și cel exterior în 2022, după doi ani de pandemie.

Culoarea anului 2022: Pantone 17-3938 Very Peri este o nuanță dinamică de albastru, cu un subton de roșu violet viu, ce îmbină fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului, a transmis Institutul Pantone.

Pantone 17-3938 Very Peri este culoare nouă, ce nu exista deja în catalogul Institutului, care decide deja de 22 de ani pe baza cercetării de prognoză a tendințelor. Astfel, pentru obținerea noii nuanțe, au fost amestecate tonuri de albastru cu un roșu-violet. Rezultatul Very Peri este foarte asemănător cu culorile pe care le întâlnim în mod obișnuit în natură, cum ar fi florile de lavandă și păsările cu penaj violet deschis, potrivit pantone.com.

Noua culoare este cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, încurajează inventivitatea și creativitatea personală, susțin cei de la Pantone.

Pantone 17-3938 Very Peri este un „simbol al spiritului global al momentului („zeitgeist”) și al tranziției prin care trecem. Trăim vremuri de adevărată transformare. Pe măsură ce ieșim dintr-o perioadă intensă de izolare, cunoștințele și standardele noastre de viață se schimbă, viața noastră a fuzionat cu ce digitală. Designul digital ne ajută să ne extindem limitele realității, deschizând ușa unei lumi virtuale dinamice în care putem explora”.

Culoarea Very Peri va domina lumea modei în anul ce vine și designul interior.

„Cu influența în creștere a digitalului și a metaversului, Very Peri arată fuziunea vieții moderne, tendințele de culoare din lumea digitală în viața fizică și invers. PANTONE 17-3938 Very Peri ne arată încrederea fără griji și curiozitatea îndrăzneață care ne animă spiritul creativ și ne ajută să îmbrățișăm toate posibilitățile viitoare”, mai transmite Institutul Pantone.

Sursă: Realitatea.net

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII