luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaCu cine se iubește Monica Bellucci? Actrița trăiește în secret o poveste...

Cu cine se iubește Monica Bellucci? Actrița trăiește în secret o poveste de iubire cu un regizor celebru

Cunoscuta actriță Monica Bellucci trăiește în secret o poveste de iubire cu un regizor celebru.

La scurt timp după ce s-a zvonit că se întâlnesc de patru luni, Monica Bellucci și Tim Burton au fost surprinși în timpul unui sărut pasional, potrivit Antena 1. După ce s-a zvonit că se întâlnesc deja de patru luni, cei doi s-au sărutat pasional în timp ce se plimbau la braț de Ziua Îndrăgostiților.

Monica Bellucci și Tim Burton formează un cuplu de 4 luni

Monica Bellucci și Tim Burton se cunosc de 16 ani, însă se speculează că actrița și regizorul ar fi început să formeze un cuplu din octombrie anul trecut, atunci când au participat amândoi la Lumière Film Festival, la Lyon.

Regizorul și producătorul de film, Tim Burton, spunea la Lumière Film Festival că se simte iubit cum nu a mai fost până acum: „În întreaga mea viață, nu am simțit niciodată la fel de multă dragoste cum am simțit astă seară. Bine ați venit la cea mai tare înmormântare pe care am avut-o”, a spus acesta în felul său caracteristic.

La același festival a fost prezentă și Monica Bellucci, în calitate de invitată de onoare. Cu această ocazie, actrița a fost cea care i-a înmânat regizorului premiul Lumière pentru întreaga activitate.

Tim Burton este cunoscut datorită unor capodopere cineaste precum „Corpse bride”, „The Nightmare Before Christmas”, „Beetlejuice”, „Alice in Wonderland”, dar și „Wednesday”, cel mai recent proiect al său filmat în mai multe locații din România printre care și Castelul Cantacuzino din Bușteni.

Regizorul s-a iubit anterior cu celebra actriță Helena Bonham Carter, între anii 2001-2014, formând un duo inegalabil în cinema, actrița fiind distribuită în mai toate peliculele regizate de Burton.

Monica Bellucci, îndrăgostită de dragoste

Monica Bellucci era deja singură din anul 2019, atunci când s-a despărțit de artistul Nicolas Lefebvre. În perioada 1997-2013, actrița a fost căsătorită cu actorul francez, Vincent Cassel, cu care are două fiice.

Într-un interviu pentru Paris Match, în anul 2011, pe când era căsătorită cu Cassel, Monica a vorbit despre dragoste, recunoscând că nu există „rațiune” atunci când vine vorba de relații: „Sunt purtată de moment și de instinct. Fără raționalitate, doar emoții. Iubești sau nu”, a declarat atunci Monica Bellucci.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII