marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateCristina Ich, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Pițurcă!

Cristina Ich, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Pițurcă!

Cristina Ich este una dintre cele mai bine cotate fotomodele de la noi din țară. Aceasta este într-o relație cu Alex Pițurcă și au împreună un băiețel pe nume Noah.

Cristina Ich a cucerit lumea mondenă din România și a devenit foarte populară în mediul online, având peste 800 de mii de urmăritori. Frumoasa moldoveancă a fost supranumită și Angelina Jolie de România, datorită asemănării izbitoare cu actrița de la Hollywood.

Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt așezate, pe plan personal nu este tocmai roz. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui podcast unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa de cuplu. Cristina Ich a mărturisit că între ea și Alex Pițurcă a fost dragoste la prima vedere, iar Noah, băiețelul lor a apărut extrem de repede.

Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine„, a declarat Cristina Ich în cadrul unui podcast, potrivit Libertatea.

De asemenea, frumosul model a precizat că această dragoste pătimașă nu le-a lăsat timp să se cunoască cu adevărat, lucru care le-a adus pe parcurs diverse situații conflictuale.

Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”, a mai adăugat vedeta.

Cu toate acestea, părerea sa despre tatăl băiețelului ei nu este una proastă, ba din contră are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel, s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”, a declarat Cristina Ich despre Alex Pițurcă.

Sursă: Avantaje.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII