luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateCosti Ioniță, distracție de zile mari la premiile Grammy 2022, unde a...

Costi Ioniță, distracție de zile mari la premiile Grammy 2022, unde a și fost nominalizat. A petrecut cu Sean Paul și Shaggy

De câțiva ani, Costi Ioniță s-a făcut cunoscut peste Ocean, iar la recenta gală Grammy 2022, acesta a primit a doua lui nominalizare din carieră. Pentru acest moment special, Costi a plecat în Statele Unite și a participat la eveniment, însă nu a ratat nici petrecerile alături de prietenii lui celebri precum Shaggy sau Sean Paul, alături de care s-a și filmat.

Costi Ioniță s-a remarcat din postura de compozitor și s-a aflat pe lista celor care au lucrat la două dintre albumele reggae nominalizate în acest an, „Live N Livin”- Sean Paul și „Positive Vibration” – Jesse Royal. Deși nu a câștigat, Costi s-a distrat pe cinste atât pe covorul roșu, cât și la petreceri, alături de cei doi artiști cu care a lucrat, dar și cu alte nume cunoscute, precum Shaggy.

Băieți, suntem la Grammy! Forță! Fraților, suntem în Las Vegas și am alături cei mai șmecheri artiști”, a spus Costi într-unul dintre clipurile postate pe Instagram. În altul, acesta l-a rugat pe Sean Paul să transmită un mesaj României, ceea ce s-a și întâmplat, chiar în mijlocul clubului în care se distrau cu toții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Chiar pe aeroportul din Amsterdam. înainte de a se îmbarca în cursa care l-a dus în Las Vegas, Costi le-a transmis urmăritorilor lui de pe Instagram: “Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas, unde se țin Premiile Grammy. Este prima oară în istoria muzicii când un român e nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu, important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla, sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Sursă: ProFM.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII