luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaCostel Băloiu, actorul din „Pistruiatul” a dezvăluit care e ultima sa dorință!

Costel Băloiu, actorul din „Pistruiatul” a dezvăluit care e ultima sa dorință!

Costel Băloiu, unul dintre actorii rămași în memoria publicului român cu celebrul rol din „Pistruiatul” a povestit când s-a supărat pe Dumnezeu și ce dorință a lăsat cu limbă de moarte în cadrul podcastului moderat de Adrian Artene.

Costel Băloiu consideră că Dumnezeu l-a iubit, dar a existat un singur moment în viața sa când a fost dezamăgit de El.

Exact cand eram pe ultima sută de metri, într-o situație, când nu mai aveam speranță, eram dezamăgit, atunci se întâmpla ceva… O singură dată am fost supărat (pe Dumnezeu-n.r.), când a murit mama. Atât L-am rugat să îi mai dea o șansă, cred că nu m-am rugat în viața mea, cât m-am rugat în perioada cât a fost mama internată în spital”, a povestit actorul.

Ultima dorință a „Pistruiatului”

Cosmin Băloiu a mărturisit că nu prea se mai gândește la viitor: „Nu mai stau să mă gândesc la nu știu ce schimbări în viața mea, sper să fiu doar sănătos, să mă țină Dumnezeu cât o vrea, cât hotărăște El ca mi-am făcut drumul ăsta al meu pe Pământ si, restul, vom vedea. În orice caz, le-am spus la toți… «Când o fi să mor, mie să îmi puneți o lanternă mică (pentru că mie îmi e… cu întunericul), un pachet de țigări și o brichetă». Cu limbă de moarte am lăsat treaba asta!”, a precizat Costel Băloiu.

Actorul a precizat un lucru mai puțin știut de public. „Pistruiatul” ar fi trebuit să aibă o continuare, în regia lui Francisc Munteanu (cel care l-a descoperit, de fapt, pe actor), dar acest proiect nu s-a concretizat niciodată.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII