sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăArtăCopacii de glicine din Japonia fac din primăvară cel mai feeric anotimp!

Copacii de glicine din Japonia fac din primăvară cel mai feeric anotimp!

Perioada dintre mijlocul lunii aprilie și mijlocul lunii mai este o perioadă magică pentru a fi în Japonia. Este momentul în care copacii de glicine sunt în plină floare, iar florile lor frumoase – unele cu o lungime de peste 30 metri – transformă peisajul într-unul de basm.

În parcul de flori Ashikaga din Tochigi, există un copac masiv de glicine care are peste 150 de ani. Când înflorește, ciorchinii lungi de flori verticale (cunoscute și sub numele de raceme) formează un baldachin pentru a te scufunda într-o lume violetă delicată. Totuși, asta nu este tot ce are de oferit parcul. Are mai mult de 350 de copaci de glicine diferiți și un tunel de glicine prin care te poți plimba.

Florile acestui copac frumos variază în nuanță. Deși violetul este poate cea mai cunoscută culoare, specia poate avea flori albe, roz pal sau chiar galbene. Pozele de mai jos reprezintă un adevărat răsfăț, iar dacă te-au convins, rezervă-ți avionul acum pentru a vizita pe viu aceste minunății ale naturii japoneze.

Copacii de glicine sunt unii dintre cei mai frumoși copaci cu flori din lume

În fiecare primăvară, Japonia prinde viață când acești copaci înfloresc.

Unul dintre cei mai faimoși copaci de glicine ai țării este situat în Parcul de flori Ashikaga din Tochigi. Are 150 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sakura (@sakura.hill)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annemarie (@travelonthebrain)

Sursă: MyModernMet.com

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII