luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăMuzicăConnect R începe 2022 în forță: "Contagios - noi suntem proprii noștri...

Connect R începe 2022 în forță: „Contagios – noi suntem proprii noștri viruși”

După un an plin de lansări speciale, de muzică bună și mega colaborarea cu Smiley pentru piesă „Rita”, Connect-R revine la început de an cu o super piesă însoțită de un videoclip pe masură. Îndrăgitul artist lansează la început de ianuarie videoclipul piesei „Contagios” în care apar Johny Romano și băieții de la Ghetto Gang.
Pentru Ștefan Mihalache alias Connect-R anul 2021 a fost unul senzațional, deși pandemic, în care a lansat colaborile cu Bruja sau cu Smiley pentru „Rita”, a participat la „Asia Express” alături de Shift, și i-a lansat pe piață pe Johny Romano și băieții de la Ghetto Gang. Pe care i-a și invitat să apară alături de el în videoclipul piesei „Contagios”, lansat împreună cu Hood Famous și Sprint Music.

contagios clip
contagios clip

“Contagios” are un mesaj foarte deep (adânc) dar pus sub o formă foarte superficială, că să mă asigur că ajunge peste tot acest mesaj. Și anume faptul că virusul adevărat nu este în afară noastră ci a pătruns înăuntrul nostru și noi suntem proprii noștrii viruși. Bineînțeles venit prin intermediul minții virusul. Și anume Eul fals. Este o piesă trap cu influențe dance hall, așa cum mi-am obișnuit fanii mei până acum. Videoclipul este foarte fresh din toate punctele de vedere, că să zic așa. În primul rând pentru că este în regia lui Dali, un puști foarte talentat și foarte actual și în al doilea rând pentru că în acest videoclip mai apar și băieții de la Ghetto Gang, care au apărut și în „Rita” sau în „Na Janau” dar și binecunoscutul Johny Romano, artiști din casă de producție „Hood Famous” ”, ne-a mărturisit Connect R, cel care a compus piesa.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII