sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsConnect-R, dezvăluiri inedite la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „M-am...

Connect-R, dezvăluiri inedite la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „M-am drogat foarte mult timp. Mă dureau organele în mine!”

Artistul Connect-R a vorbit în premieră despre dependența de droguri cu care s-a luptat timp de 7 ani, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

„M-am drogat foarte mult timp”

În vârstă de 39 de ani, solistul Connect-R a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care consuma droguri pentru a putea face față numărului mare de concerte la care era solicitat.

Connect-R spune că timp de șapte ani a fost dependent de cocaină. Consuma substanța interzisă alături de colegii lui de cântări.

M-am drogat foarte mult timp. Eram total împotrivă. Am dat la un moment dat de cocaină și cocaina era așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinare cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală,  pentru că aveam și 9 concerte într-o săptămână. Eram foarte obosiți și când trăgeam câte o linie de cocaină, până dimineața eram forță. Ne-am dat seama că sistemul imunitar slăbește și a cam trebuit să renunțăm”, a spus Connect-R la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Mă dureau organele!”

Artistul spune că a ajuns să consume substanțe interzise din cauza stresului la care era supus. Totodată, a avut de suferit din cauza drogurilor, efectele asupra corpului său fiind unele devastatoare. „Te trezeai cu palpitații de la cocaină!”, a mai spus Connect-R.

Cred că din 2009 până în 2015, cam așa…o făceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpirație și o răceală pe piept și te trezeai cu palpitații și în momentul ăla am zis, gata, nu mai există așa ceva. N-a fost greu. Noi am făcut terapie în grup fară să mergem la medic. Toți 6 am zis stop și așa s-a întâmplat” a mai completat artistul în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D.

Deși sunt ani buni în care a renunțat la droguri, Connect-R a recunoscut faptul că mai fumează iarbă uneori, în scopuri recreative.

VIDEO – Urmărește afirmațiile făcute de Connect-R în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursă: ȘtirileKanalD.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII