luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateCiobănescul carpatin este noua mascotă a naţionalei de fotbal a României

Ciobănescul carpatin este noua mascotă a naţionalei de fotbal a României

Echipa de fotbal a României își continuă pregătirea meciului cu Islanda, programat joi, 11 noiembrie, la ora 21.45, pe stadionul „Steaua”. Luni, tricolorii au avut parte de o surpriză, alături de aceștia apărând și noua mascotă, ciobănescul carpatin. Suporterii sunt invitați să dea un nume mascotei.

Pe site-ul oficial al FRF s-a precizat: „Surpriză de proporţii la antrenamentul de aseară al tricolorilor! Pe terenul de antrenament unde Mirel Rădoi şi staff-ul său tehnic organizau, la Mogoşoaia, şedinţa de pregătire, alături de jucători, şi-a făcut apariţia noua mascotă a suporterilor tricolori! Ciobănescul carpatin! Iar aceasta nu a fost singură, ci însoţită chiar de nişte pui veritabili de ciobănesc! Penny, sponsorul principal al primei reprezentative, a ales acest simbol naţional, ciobănescul carpatin, pentru mascota suporterilor.

Tricolorii au pasat şi au tras la poartă împreună cu mascota, s-au amuzat cu minunaţii ciobăneşti jucăuşi şi s-au bucurat că pot simţi astfel spiritul suporterilor tricolori înaintea unui meci atât de important precum cel cu Islanda. Toţi jucătorii şi-au făcut poze şi clipuri video cu noul prieten, mascota care a promis că îi va susţine necondiţionat, la toate meciurile”.

S-a anunțat, de asemenea, că ”mascota SuporteRO va fi prezentă la următorul meci oficial al tricolorilor, cel cu Islanda, din 11 noiembrie. Ciobănescul va fi prezent în tribunele din Ghencea, de unde își va încuraja echipa într-un mod cu totul special. Apariția lui este cu atât mai importantă cu cât meciul cu Islanda reprezintă una dintre întâlnirile decisive ale Naționalei pentru a ajunge la barajul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Presiunea apasă și pe umerii mascotei: este prima apariție publică, primul meci greu, iar misiunea ei este să transmită jucătorilor cea mai bună energie, în absența suporterilor”.
Astăzi, pe o vreme rece, sub 7 grade Celsius, și sub o ploaie abundentă, tricolorii au efectuat primul antrenament al zilei. La ședința de pregătire de dimineață s-a lucrat tactic, iar o parte dintre tricolori au exersat finalizările. Joi, la ora meciului, cu toate că nu se anunță precipitații, vor fi cel mult 3 grade!

În ultimele două etape ale preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, în Grupei J, România va evolua, acasă, cu Islanda, în 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie. Tricolorii au nevoie de două victorii pentru a se clasa pe locul 2 și a participa la barajul de accedere la CM 2022.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII