marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateCINEMA Jennifer Lawrence, apariție uimitoare la premiera filmului Don’t Look Up

CINEMA Jennifer Lawrence, apariție uimitoare la premiera filmului Don’t Look Up

Jennifer Lawrence, în vârstă de 31 de ani, și-a arătat burtica de graviduță într-o rochie aurie uluitoare, la premiera filmului Dont Look Up, care a avut loc duminică în New York.

Actrița, care a pozat alături de coprotagonistul Leonardo DiCaprio la eveniment, a pășit pe covorul roșu într-o creație Dior strălucitoare, cu mâneci lungi. Și-a accesorizat ținuta cu bijuterii Tiffany & Co. și și-a purtat părul strâns.

Actrița din Hunger Games a vorbit pentru numărul din decembrie al revistei Vanity Fair despre bebeluș și despre limitele pe care le stabilește ca mamă. Jennifer Lawrence care așteaptă în prezent primul ei copil, a spus că, deși este „recunoscătoare și entuziasmată’ să devină mamă, vrea să-și țină copilul departe de viața publică.

„Dacă aș fi fost la o cină și cineva ar fi spus: O, Doamne, aștepți un copil, nu aș spune: Doamne, nu pot vorbi despre asta. Stai departe de mine! Dar fiecare instinct din corpul meu vrea să-i protejeze intimitatea pentru tot restul vieții lui, cât de mult pot’, a explicat ea. „Nu vreau ca cineva să se simtă binevenit în existența lor’, a adăugat Lawrence. „Și simt că asta începe pur și simplu prin a nu-l include în această parte a activității mele.’

Jennifer Lawrence este cunoscută pentru dezinvoltura și sinceritatea declarațiilor. În același timp, și pentru discreția în ceea ce privește viața personală. Întrebată despre jumătatea ei, aceasta a recunoscut că „este cel mai grozavă ființă umană pe care am cunoscut-o’.

Reprezentantul actriței a confirmat pentru PEOPLE în septembrie că Lawrence și Maroney așteaptă primul lor copil împreună. O sursă apropiată actriței a declarat pentru aceeași sursă că Lawrence „așteaptă cu nerăbdare’ să devină mamă.

Sursă: Avantaje.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII