luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateCine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce? Are doar 24...

Cine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce? Are doar 24 de ani

Beyonce a purtat în turneul mondial Renaissance World Tour mai multe piese vestimentare create de un designer român. 

Cosmin Diaconu, în vârstă de 24 de ani, a plecat din Bacău, dintr-o familie săracă și a reușit să intre în lumea modei internaționale. Tânărul trăiește și lucrează în prezent la Londra.

Cosmin Diaconu, designerul român care a îmbrăcat-o pe Beyonce pentru turneul mondial al artistei

Cosmin a urmat facultatea de Design Vestimentar și a reușit performanța de a își prezenta colecția vestimentară la Săptămâna Modei de la Londra. În prezent, tânărul român face un stagiu de pregătire la o companie londoneză care se ocupă de designul vestimentar pentru diverși artiști și cântăreți, potrivit Antena 3 CNN.

Beyonce, îmbracată de un designer român

Întrebat de ținutele pe care artista Beyonce le-a purtat, acesta a spus că a fost ceva neașteptat.

Am lucrat la două costume și le-a purtat pe ambele. A fost ceva neașteptat pentru că am acceptat comanda în ultimul minut, nu știam exact în ce m-am băgat, a fost mult de muncă, dar am terminat proiectul, am trimis totul la ei și după câteva zile a apărut pe scenă cu hainele lucrate de noi. Când am văzut, nu mi-a venit să cred că eu am pus mâna pe hainele alea, am tăiat materialul și e pe scenă și lumea se uită.

Mai mult, citeam comentariile și toată lumea era fascinată de cât de frumoase erau costumele. E incredibil că mi se întâmplă asta la foarte scurt timp după ce am terminat facultatea”, a declarat Cosmin.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII