luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateChef Scărlătescu a cucerit Iașul!

Chef Scărlătescu a cucerit Iașul!

Un show culinar de excepție

Îndrăgitul chef care jurizează farfuriile concurenților show-ului Chefi la cuțite, difuzat de luni până miercuri pe Antena 1, a făcut senzație la Iași! Invitat la un live cooking show, Chef Cătălin Scărlătescu a gătit un meniu special pentru un eveniment privat, organizat la Miraval Palas, un restaurant exclusivist cu specific italiano-japonez.

Chef Scărlătescu a gătit pentru ieșeni!

Chef Cătălin Scărlătescu a realizat două variante de meniu în care a combinat arome deosebite, oferind un adevărat răsfăț al simțurilor. Muzica live, pe ritmuri DJ și organizarea minuțioasă a staffului au contribuit la succesul petrecerii.

Încântat de aventura gastronomică de la Iași, Chef Scărlătescu a declarat în exclusivitate pentru Piața de știri:Am fost foarte impresionat de atmosfera de la Iași. Ieșenii sunt foarte mișto, iar locurile din capitala Moldovei sunt spectaculoase. Eu rareori mă emoționez, dar imediat cum am ieșit din bucătărie, am simțit atmosfera acestui eveniment și am cunoscut niște oameni minunați”.

La final, a stat de vorbă cu fiecare invitat, peste 250 de persoane la număr, care au dorit să se destindă cu felurile de mâncare gătite de unul dintre cei mai buni chefi din România. Scărlătescu a făcut poze, a comunicat cu toți cei care au rezervat o masă, curios să afle părerea ieșenilor despre meniul gândit pentru această seară specială.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII