luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateChef Cătălin Scărlătescu, Daniel Buzdugan, Cătălin Botezatu și mulți alții au spus...

Chef Cătălin Scărlătescu, Daniel Buzdugan, Cătălin Botezatu și mulți alții au spus DA prevenției medicale! Ce campanie susțin vedetele de top din România?

Insidio Media a lansat campania #REVERSIBIL cu ocazia inaugurării reprezentanței Centrului Medical ANADOLU în România.

#REVERSIBIL este o inițiativă de susținere a prevenției și a tratamentului cancerului, în rândul populației din România. La eveniment au participat medici specialiști importanți, reprezentanți medicali de top din Turcia, persoane publice și jurnaliști din România.

Daniel Buzdugan
Cătălin Botezatu și Daniel Buzdugan

Peste 12.000 de pacienți români tratați de cancer la ANADOLU prin tratamente oncologice revoluționare

Statisticile oficiale, la nivel național, arată că șapte din zece români nu se duc la medic pentru controlul anual de rutină, iar când ajung în cabinetul doctorului este mult prea târziu. Prin urmare, soluțiile medicale devin mult mai complexe decat în situația în care pacientul ar fi ajuns mai devreme la medic, iar acest lucru se reflectă asupra întregii scheme de tratament, afectându-i din punct de vedere emoțional și financiar pe cei implicați.

Centrul Medical ANADOLU din Istanbul este un spital de ultimă generație, multispecializat în diagnosticare și tratare pentru toate tipurile de cancer precum şi medicină preventivă, cu ajutorul unor tehnologii de standard mondial în tratarea cancerului.

Denise Rifai, Cătălin Botezatu, Alina Tănase (Country Manager, Anadolu)
Denise Rifai, Răzvan Voicu (CEO Insidio Media), Alina Tănase (Country Manager, Anadolu)

Vedetele fac apel la prevenție și educație medicală

Campania REVERSIBIL este o campanie de educare și informare care pune accentul pe importanța prevenției medicale. Personalități remarcante din România au explicat în cadrul evenimentului ce este prevenția și care sunt sfaturile de care românii ar trebuie să țină cont atunci când se prezintă la medic.

Chef Cătălin Scărlătescu: „Sunt specialiști și specialiști. Turcii au demonstrat că fac lucruri bune, fac lucruri frumoase, oamenii ajung la ei și vin înapoi pe picioare”, a declarat vedeta Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu, Alina Tănase, Cătălin Botezatu
Andreea Țopan, Alina Tănase, Prof. Hale Başak Çağlar

Cătălin Botezatu: „Prevenția mi-a salvat viața!

Cătălin Botezatu: „Într-adevăr, eu sunt un exemplu bun pentru prevenție. Prevenția mi-a salvat viața! Trebuie să învățăm că prevenția este importantă, trebuie să facem controale medicale anuale. Eu știu pe propria piele ce înseamnă prevenția, am descoperit boala secolului, m-am operat în Instabul, iar datorită medicilor din Turcia, am supraviețuit. Recomand vizitele anuale la medic, pentru că aceste controale sunt foarte importante”, a mărturisit celebrul designer.

Daniel Buzdugan: „E foarte important în momentele în care nu știi unde să o apuci, să ai pe cineva care să te îndrume. E foarte important să nu pierzi timpul și mă bucur că a venit ANADOLU în România”, a precizat moderatorul Radio Zu.

Alina Tănase, Anca Sînă Serea

Anca Serea: „Prevenția este foarte importantă indiferent de vârstă, indiferent de etapa în care ne aflăm. Din păcate, consider că, noi ca națiune, nu avem o educație în acest sens. Ar trebui să ne facem o rutină din a merge în mod frecvent la doctor, de cel puțin două ori pe an”.

Denise Rifai: „E foarte important acest exercițiu, al unor analize medicale efectuate cu precizie anual. E foarte important să ai ce vindeca dacă descoperi la timp. Femeile sunt cele care aleg să facă, tot mai mult, controale de prevenție. Noi suntem foarte disciplinate și am credința și speranța că va crește numărul femeilor care vor face controale de rutină. Doar așa poți să descoperi și poți să tratezi”, a explicat prezentatoarea TV de la Kanal D.

Sunt foarte mulți pacienți care doresc ca lucrurile să meargă repede și care doresc să ajungă la astfel de tratamente de care nu pot beneficia într-un anumit punct în România”, a declarat Alina Tănase, reprezentant ANADOLU România.

#REVERSIBIL este o campanie susținută de Anadolu Medical Center, destinația ta pentru sănătate. Afilierea unică la Johns Hopkins Medicine SUA poziționează Anadolu Medical Center la nivelul celor mai bune spitale din lume în tratamentul cancerului.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII