sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăArtăCeline Dion și-a anulat din nou turneul mondial! Artista ar putea să...

Celine Dion și-a anulat din nou turneul mondial! Artista ar putea să nu mai concerteze niciodată

Veste tristă pentru fanii Celine Dion!

Starea de sănătate a artistei s-a agravat, prin urmare nu-i permite artistei să continue turneul muzical „Courage”, iar echipa ei a decis să anuleze toate concertele. 

În decembrie 2022, Celine Dion a mărturisit că suferă de sindromul omului înțepenit, boală care o împiedică să-și continue cariera muzicală. Artista a dat noi detalii despre starea ei de sănătate, anunțând că este nevoită să anuleze turneul mondial Courage, conform ProTV. Nu se știe dacă artista va mai concerta vreodată.

Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%. Nu este corect să continui să amâni spectacolele și, deși mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când sunt cu adevărat gata să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții, nu renunț… și abia aștept să vă revăd!”, a transmis Celine pe conturile sale de socializare.

Echipa ei de comunicare a precizat că banii plătiți de fani pe bilete vor fi rambursați în întregime și pot fi recuperați de la punctele inițiale de vânzare.

Celine Dion urma să cânte și la București

Celine Dion urma să cânte și la București, pe Arena Națională, pe 11 iunie 2023. Spectacolul a fost anulat.

Artista canadiană a fost nevoită să facă o pauză, după ce a aflat de la medici că suferă de o boală neurologică rară, care afectează un om la un milion. „Am o echipă grozavă de medici care lucrează alături de mine pentru a mă ajuta să mă fac mai bine și copiii mei prețioși care mă susțin și mă ajută”, a spus cântăreața într-un clip postat pe Instagram.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII