vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateCeline Dion, dezvăluire fabuloasă: „În tot ceea ce am făcut în viața...

Celine Dion, dezvăluire fabuloasă: „În tot ceea ce am făcut în viața profesională am avut-o ca model pe Nadia Comăneci”

Cântăreața Celine Dion este considerată una dintre vedetele planetei, având milioane de fani.

Dincolo de piesele ei muzicale devenite adevărate hit-uri, faimoasa interpretă canadiană a dezvăluit într-un interviu ca modelul ei în viață a fost tot timpul marea gimnastă Nadia Comăneci.

Celine Dion a mărturisit aceste lucruri într-o mărturisire detaliată despre viața ei. După evoluția de excepție a Nadiei la Jocurile Olimpice din 1976, ea ar fi vrut să se apuce de gimnastică, admirand-o foarte mult pe româncă.

Celine Dion, supranumită „regina muzicii pop”, dezvăluire fabuloasă peste ani. „În tot ceea ce am făcut în viața profesională am avut-o ca model pe Nadia Comăneci”

Datorită ambiției și talentului cu care Nadia a atins perfecțiunea, „Zeița” de la Montreal avea să devină un model în viață pentru Celine Dion.

„Regina gimnasticii mondiale” s-a întâlnit cu „Regina muzicii pop”, în urmă cu mulți ani, la Montreal. Cele două au devenit bune prietene.

Pentru amândouă a fost o întâlnire emoționantă. De atunci ne-am mai revăzut de câteva ori”, a declarat Nadia, care ascultă cu mare plăcere toate melodiile cântate de Celine Dion. „Toate îmi plac. Am însă o melodie preferată. Este vorba despre The Power of Love”, a declarat Nadia Comăneci.

Mondiale şi nouă de aur la Europene. Numărul total al medaliilor câştigate de Nadia Comăneci la JO, CM şi CE se ridică la 25, din care 16 de aur.

Este considerată una dintre cele mai bune sportive din secolul trecut şi printre cele mai mari gimnaste ale lumii.

Este supranumită „Zeița de la Montreal”, după ce, în 1976, a obţinut titlul olimpic absolut, cucerind trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), una de bronz (sol) şi argint cu echipa, la Jocurile Olimpice din oraşul canadian. Este prima gimnastă din istorie căreia i s-a atribuit nota 10 într-un concurs (de şapte ori).

Nadia Comăneci îi urează cântăreței Celine Dion însănătoșire grabnică

În ultima perioadă presa a scris de faptul că Celine Dion traversează o perioadă mai puțin bună în privința sănătății, solista ajungând să cântărească doar 40 de kilograme, din cauza unei boli rare.

Din cauza stării sale precare vedeta și-a anulat toate concertele programate în următoarea perioadă. „Îi doresc multă sănătate și sper să o revăd cât de curând în marile ei spectacole”, a declarat Nadia Comăneci.

Cântăreaţa, ale cărei concerte au trebuit să fie amânate din cauza pandemiei, îşi anulase deja spectacolele programate în Las Vegas între noiembrie 2021 şi februarie 2022. Ea urma să îşi reia turneul pe 9 martie la Denver şi să urce pe scenă în circa 15 oraşe americane şi canadiene până pe 22 aprilie.

Aceste spectacole au fost, de asemenea, anulate deoarece recuperarea cântăreţei, care suferă de spasme musculare severe şi persistente „durează mai mult decât s-ar fi aşteptat”, a precizat staff-ul artistei într-un comunicat.

Sursă: ProSport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII