marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăArtăCele mai bune și NEbune momente de la Globurile de Aur 2023

Cele mai bune și NEbune momente de la Globurile de Aur 2023

După absența ceremoniei din 2022, Hollywood Foreign Press Association și Globurile de Aur s-au întors la Beverly Hilton în toată gloria lor. Iată alegerile noastre pentru cele mai bune și NEbune momente ale celei de-a 80-a ediții anuale a premiilor Globurile de Aur.

Banshees of Inisherin a câștigat trei premii majore la ceremonia de revenire a Globurilor de Aur din Los Angeles.

Filmul a luat acasă cel mai bun film de comedie/muzical și cel mai bun scenariu, precum și cel mai bun actor de comedie, acesta revenindu-i actorului irlandez Colin Farrell.

Nu mă aștept niciodată ca filmele mele să găsească un public, iar atunci când o fac, este șocant pentru mine”, a spus Farrell.

Filmul autobiografic The Fabelmans a lui Steven Spielberg a fost, de asemenea, unul dintre marii câștigători, fiiind laureat la categoria cea mai bună dramă.

Comedia Abbott Elementary, prequelul serialului Game of Thrones, House of the Dragon, și comedia neagră satirică The White Lotus s-au numărat printre câștigătorii la categoriile de televiziune.

Majoritatea câștigătorilor și-au adunat premiile în persoană, în ciuda speculațiilor că multe vedete vor sta departe de ceremonia din acest an din cauza controverselor din jurul organizației. Evenimentul a fost prins într-o controversă de când organizatorii săi, Hollywood Foreign Press Association (HFPA), au fost acuzați de erori etice și de lipsă de diversitate culturală în urmă cu doi ani.

Jennifer Coolidge a ținut unul dintre cele mai memorabile discursuri, distrând publicul timp de aproape patru minute după ce a câștigat unul dintre premiile pentru The White Lotus, care a fost, de asemenea, desemnat cel mai bun serial TV.

Austin Butler a ținut departe o competiție acerbă pentru a fi numit cel mai bun actor pentru interpretarea cântărețului Elvis Presley în filmul biografic al lui Baz Luhrmann.

Îi datorez asta unui regizor îndrăzneț, vizionar, care mi-a permis experiența de a-mi asuma riscuri și am știut întotdeauna că voi fi susținut. Baz Luhrmann, te iubesc”, a spus Butler. „Și, în sfârșit, Elvis Presley însuși. Ai fost un idol și un rebel.

Cate Blanchett a fost desemnată cea mai bună actriță de dramă pentru interpretarea sa din Tar, dar nu a fost prezentă pentru a ridica premiul deoarece lucrează la o producție în Marea Britanie.

Kevin Costner, care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în serialul Yellowstone, a spus în prealabil că îi pare „atât de rău” că nu va reuși să ajungă din cauza inundațiilor majore care afectează în prezent California.

Printre alți câștigători care nu au fost la ceremonie se numără și actrița Zendaya, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță de dramă TV în serialul Euphoria.

Eddie Murphy a acceptat prestigiosul premiu Cecil B DeMille, un premiu dedicat întregii activități artistice. Acesta a făcut referire la Will Smith care l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar de anul trecut, în timp ce dădea sfaturi actorilor mai tineri; „Pentru a obține succesul, prosperitatea și longevitatea… faci doar aceste trei lucruri”, a spus Murphy. „Plătește-ți taxele, vezi-ți de treburile tale și nu menționa numele soției lui Will Smith”.

Câștigători la nivel mondial

La categoriile muzicale, compozitorul Justin Hurwitz a fost recunoscut pentru partitura sa Babylon, iar cea mai bună melodie originală a revenit lui Naatu Naatu din filmul de acțiune indian RRR.

Melodia a oprit concurența dintre greii pop Taylor Swift, Lady Gaga și Rihanna.

A existat o victorie surpriză pentru Argentina, 1985, la categoria cel mai bun film străin.

În timpul ceremoniei, actorul Sean Penn a transmis un mesaj președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, spunând că este „clar” că „situația se va schimba” în războiul aflat în desfășurare în țara sa și că Ucraina va fi triumfătoare.

Ținute de vis la Globurile de Aur 2023

Jenna Ortega, interpreta personajului Wednesday, din producția Netflix, a purtat o rochie Gucci. Sursă foto: GETTY IMAGES
Elizabeth Debicki, actrița care a interpretat-o pe Prințesa Diana în cel mai nou sezon al serialului The Crown, a ales pentru eveniment o rochie Dior. Sursă foto: GETTY IMAGES
Elizabeth Debicki, actrița care a interpretat-o pe Prințesa Diana în cel mai nou sezon al serialului The Crown, a ales pentru eveniment o rochie Dior. Sursă foto: GETTY IMAGES
Andrew Garfield în costum Zegna. Sursă foto: GETTY IMAGES
Lily James în Atelier Versace. Sursă foto: GETTY IMAGES
Seth Rogen în Dior Men. Sursă foto: GETTY IMAGES
Jessica Chastain în Oscar de la Renta și Margot Robbie în Chanel. Sursă foto: GETTY IMAGES
Austin Butler in Gucci. Sursă foto: GETTY IMAGES
Eddie Redmayne în Valentino. Sursă foto: GETTY IMAGES
PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII