luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateCe sume încasează Dorian Popa din Instagram! Cât costă o postare pe...

Ce sume încasează Dorian Popa din Instagram! Cât costă o postare pe contul artistului?

Dorian Popa este unul dintre artiștii apreciați din România. În ultimii ani pe lângă activitatea din zona muzicală și cea de televiziune, acesta și concentrat atenția și asupra mediului online, unde a reușit să devină repede popular. Artistul face bani frumoși din colaborări și nu s-a sfiit să spună cât costă o simplă postare pe contul său de Instagram.

Este cunoscut faptul că artiștii își rotunjesc de multe ori veniturile făcând diverse parteneriate și promovând produse în mediul online. La fel face și Dorian Popa, care câștigă bani frumoși din mediul online. Contul său de Instagram numără 2,3 milioane de abonați, așa că cei care își doresc o colaborare cu artistul sunt nevoiți să scoată bani frumoși din buzunar.

Dorian Popa nu s-a sfiit să spună exact cât încasează pentru promovarea diverselor produse. Se pare că pentru o postare pe InstaStory cere 1.500 de euro, iar pentru una în feed cere 2.500 de euro.

O postare pe InstaStory este 1.500 de euro, iar o postare feed, doar poză, mare atenție, este 2.500 de euro. Prețurile sunt fără TVA. Eu postez și pe 31 decembrie, postez și pe 1 ianuarie, postez și pe 25 decembrie. Dacă pui energia înaintea banului, banul va veni buluc. Dacă pui banul înaintea energiei, s-ar putea să nu fie bine.”, a declarat Dorian Popa

Dorian Popa construiește „Hâtz Residence”

Dorian Popa muncește din greu pentru a-și vedea visul împlinit. Acesta își construiește propriul cartier și a investit destul de mulți bani în proiect până acum.

Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni de business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

Sursă: Substantial.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII