vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateCe este ChatGPT? Versiunea Pro a chatbotului ar costa 42 de dolari

Ce este ChatGPT? Versiunea Pro a chatbotului ar costa 42 de dolari

O nouă aplicație face furori în rândul pasionaților de inteligență artificială: ChatGPT

OpenAI, care a creat ChatGPT, a anunțat recent că va lansa și o versiune cu plată a chatbotului despre care vorbește toată lumea. Utilizatorii au avut posibilitatea de a se înscrie pentru acces anticipat la ChatGPT Professional, iar acum, unii dintre aceștia spun că li s-a acordat acces la un nivel pro, care costă 42 de dolari pe lună, relatează The Verge, conform Euronews Romania.

Utilizatorii au început să posteze pe rețelele sociale capturi din care rezultă atât prețul acestei versiuni a ChatGPT, precum și cu ce facilități vine aceasta.

Unul dintre aceștia este Zahid Khawaja, un developer care lucrează la o serie de proiecte de inteligență artificială, a distribuit o înregistrare video a ChatGPT Pro, precum și o captură de ecran a plății sale către OpenAI ca dovadă.

Potrivit capturii de ecran publicate de Khawaja, noua versiune ChatGPT Pro vine cu următoarele avantaje:

  • Este disponibil atunci când cererea este mare
  • Are o viteză de răspuns mai rapidă
  • Oferă acces prioritar la noile caracteristici

Ce este ChatGPT?

ChatGPT este un program care folosește inteligența artificială, spre exemplu, acesta ajută la redactarea rapidă a unui articol.

ChatGPT, care a atras peste 1 milion de utilizatori la scurt timp după lansare, a fost antrenat să interacționeze cu utilizatorii într-un mod natural. Spre deosebire de modelele tradiționale de limbaj, ChatGPT poate învăța să genereze răspunsuri fără instrucțiuni explicite. Dacă textul generat este trecut printr-un program de verificare a plagiatului, veți descoperi că acel conținut este 100% unic, potrivit Digi24.

Mulți utilizatori laudă programul ChatGPT și se bucură că pot salva multe ore de cercetare, practic, programul te ajută să îți rezolvi sarcinile rapid și eficient. Un astfel de program ar putea lua oricând locul angajaților, exitând deja o întreagă dezbatere în jurul inteligenței artificiale care va substitui creierul uman, la un moment dat.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII