sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateCe cântăreți celebri refuză să cânte la încoronarea Regelui Charles?

Ce cântăreți celebri refuză să cânte la încoronarea Regelui Charles?

Charles, în prezent regele Charles al III-lea, se pregătește pentru încoronarea sa care va avea loc pe 6 mai la Londra. Toate marile vedete pop britanice au fost pe lista invitaților: Adele, Harry Styles, Robbie Williams, Elton John și, bineînțeles, Spice Girls. 

Au fost răspândite speculații că fostul Prinț de Wales le-ar fi cerut fetelor din trupa Spice Girls un spectacol grandios, ca o reuniune. Însă The Sun a raportat că toate componentele formației au refuzat invitația. În mod similar, alte surse mediatice au raportat că și Robbie Williams a refuzat oferta, invocând programul său încărcat. Între timp, Adele, care locuieşte în prezent în Statele Unite, a refuzat oferta din motive necunoscute.

Elton John, care era un prieten drag al Prințesei Diana, a fost de asemenea abordat pentru a cânta la încoronarea Prințului Charles. Cu toate acestea, conform surselor media, celebrul muzician a fost nevoit să refuze din cauza unor probleme cu turneul său.

Se pare că Elton a fost unul dintre primii oameni care au consolat-o pe Diana după despărțirea ei de Charles la începutul anilor 1990. A interpretat chiar și o versiune specială a melodiei „Candle In The Wind” la înmormântarea Dianei în 1997.

Regele Charles, refuzat de artiști celebri

Vremurile în care muzicienii vânau oportunitatea de a cânta la un eveniment regal se pare că au apus. Mai mult de atât, artiștii care fac muzică pentru tinerile generații nu manifestă interes pentru regalitate, monarhie sau familia regală a Marii Britanii.

Agențiile de PR care reprezintă artiști muzicali de succes consideră că pentru Adele și Harry Styles, a spune povești este mai important decât a întreține atmosfera la o încoronare elegantă, potrivit Rolling Stone. Discursul generației curente se axează pe incluziune și diversitate culturală, iar alinierea la aceste valori este la fel de importantă pentru cei care compun muzică în funcție de acest mesaj.

În timp ce regele Charles al III-lea se pregăteşte de încoronarea sa, Palatul Buckingham se confruntă cu dificultăţi în a găsi artişti britanici de primă clasă pentru a marca acest eveniment istoric.

Sursă: LiveMint

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII