vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateCâți lei a ajuns să coste 1 L de motorină în Eforie,...

Câți lei a ajuns să coste 1 L de motorină în Eforie, Mamaia și Constanța? Unde e mai ieftin?

Prețul unui litru de motorină a crescut destul de mult față de anul trecut, iar asta au simțit și turiștii care și-au făcut plinul mașinii în această perioadă în Eforie sau Mamaia. Iată în ce stațiune ați putea merge pentru a nu fi nevoiți să scoateți sume colosale din buzunar în momentul în care alimentați.

În ultima perioadă, prețurile carburantului au crescut considerabil, ceea ce le-a produs șoferilor o gaură foarte mare în buget. Benzina și motorina par să atingă de la o zi la alta un nou record, iar benzinăriile din stațiunile de pe litoralul românesc îi fac pe mulți turiști să lase zilnic sute de lei la casă.

Prețul unui litru de motorină în Eforie, Mamaia și Constanța

Prețurile pentru carburanți au început să explodeze încă de când a început războiul dintre Rusia și Ucraina. Deși Guvernul României a adoptat o lege potrivit căreia benzinăriile ar trebui să acorde o reducere de 50 de bani pentru fiecare litru de combustibil alimentat, acest lucru nu pare să îi ajute foarte mult pe conducătorii auto.

În această perioadă, stațiunile de la malul mării sunt pline, iar benzinăriile din jur au un flux constant de clienți. Cei care optează pentru a alimenta în Eforie cu motorina de tip standard, vor avea de achitat 8,99 de lei/ litru, potrivit ultimelor informații furnizate de Petrom. Același tip de motorină va putea fi achiziționat de la stația Petrom din Mamaia la același preț sau de la stația OMV din apropiere, la prețul de 9,05 lei/ litru.

Prețurile din Constanța pentru motorină diferă în funcție de zonă, se arată în cea mai recentă actualizare a datelor. Astfel, la Petrom, prețul unui litru de motorină este de 8,96 de lei, la Rompetrol și Mol, acesta ajunge la 9,02 lei, iar în stațiile de OMV motorina se vinde cu 9,05 lei/ litru.

Sursă: Cancan.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII