sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăEvenimentCătălina Ponor a făcut nuntă ca-n povești cu Bogdan Jianu, actorul cu...

Cătălina Ponor a făcut nuntă ca-n povești cu Bogdan Jianu, actorul cu 18 ani mai în vârstă

Fosta gimnastă, Cătălina Ponor, s-a căsătorit religios cu actorul Bogdan Jianu.

La un an de la cununia civilă, Cătălina Ponor (35 de ani) și Bogdan Jianu (53 de ani) au avut parte de o nuntă ca în povești. Cătălina a ajuns la biserică în caleașcă, iar soțul ei, pasionat de cai, și-a făcut o intrare ca în filme, pe cal.

Daniela Silivaș a fost domnișoară de onoare la nuntă, iar printre invitații la nuntă au fost antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang, dar și personalități din lumea gimnasticii: Andreea Răducanu, Diana Bulimar, Marian Drăgulescu, dar și Sandra Izbașa, fosta gimnastă care va îmbrăca și ea rochia de mireasă vara aceasta. Sandra se va căsători cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Cununie religioasă și botez

Cătălina și Bogdan și-au botezat și băiețelul. Cătălina Ponor s-a cununat civil vara trecută cu Bogdan Jianu, regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică a României. Cei doi sunt împreună din 2018.

Înainte de a se căsători cu fosta mare gimnastă, Bogdan Jianu a fost însurat cu Julia Chelaru (fosta cântăreața a trupei Exotic), potrivit Ziare.com.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII