vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentCătălin Botezatu, Răzvan Simion și Diana Dumitrescu, printre vedetele care au participat...

Cătălin Botezatu, Răzvan Simion și Diana Dumitrescu, printre vedetele care au participat la inaugurarea unei locații de lux în București

ELEGANȚĂ. RAFINAMENT. SAVOARE. Așa poate fi descris răsfățul de care au avut parte invitații la cea mai nouă locație de lux din inima Capitalei.

Deschis într-un complex rezidențial, restaurantul cu specific mediteranean impresionează prin design inedit și preparate culinare italienești. Evenimentul a avut loc miercuri seară și a găzduit un show culinar de senzație pe ritmuri siciliene.

Petrecere cu ștaif alături de cele mai stilate vedete din showbiz

Cătălin Botezatu, Răzvan Simion (Neatza cu Răzvan și Dani), Diana Dumitrescu, Ovidiu Lipan Țăndărică și multe alte vedete au onorat invitația la eveniment, optând pentru ținute elegante în acord cu inaugurarea restaurantului Rispetto – Cucina Italiana.

Cătălin Botezatu
Diana Dumitrescu

Vedetele au fost cucerite de conceptul restaurantului și au lăudat deliciile culinare care au fost atracția serii. „A fost o seară excepțională! O locație actuală și foarte, foarte frumos decorată. Pizza a fost extraordinară”, a spus actrița Diana Dumitrescu.

Răzvan Simion

Bucătăria mediteraneană se zice că e la bază grecească, eu zic că este italienească. Au o plăcere de a mânca și a spune povești (n.r. italienii) și uite în București se întâmplă asta chiar unde ne aflăm noi”, a declarat vedeta Antena 1, Răzvan Simion.

Echipa din spatele organizării unei seri de neuitat s-a asigurat ca totul să se ridice la așteptările invitaților.

Am ales specificul italian pentru că suntem un popor latin și românii chiar mănâncă preparate italienești și am zis să deschidem și noi un restaurant italienesc. Veți găsi preparate italienești și nu numai, începând cu fructe de mare, paste, pizza”, a spus managerul restaurantului.

Gazdele au împărtășit impresii despre experiența la restaurant pe rețelele lor de socializare. Cătălin Botezatu a făcut și un tur integral al locației pe Instagram stories, pe lângă multe fotografii postate de la eveniment.

Mă bucur și sunt onorat că în seara aceasta am participat la deschiderea acestui minunat restaurant care e pe gustul meu pentru că este un restaurant cu specific italienesc. Un loc foarte generos, cu peste 200 de locuri capacitate și un design special pentru că atât interiorul, cât și exteriorul sunt făcute class. Felicitări arhitectului și nu în ultimul rând bucătarilor! Voi reveni cu drag!”, a precizat Cătălin Botezatu despre locație.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII