luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateCătălin Botezatu în lacrimi, înainte de Crăciun

Cătălin Botezatu în lacrimi, înainte de Crăciun

În prag de sărbători, Cătălin Botezatu împarte cadouri copiilor și bătrânilor din mediile defavorizate

Cătălin Botezatu face acțiuni caritabile nu numai de Crăciun și nu mereu la vedere. Dar, în special de sărbători, programul său este alcătuit din minim 2 acțiuni caritabile pe zi, în luna decembrie.

Copiii și bătrânii au nevoie de sprijin în această perioadă a anului, trebuie să știe că nu i-am uitat, ei merită atenția noastră și bucuria de a petrece sărbătorile de Crăciun cu mâncare, voie bună și surprize plăcute”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru Piața de știri.ro.

În ultimele 3 zile, Cătălin Botezatu a realizat numeroase acțiuni caritabile pentru copiii și bătrânii din centrele sociale și azilurile din București. Marți, 7 decembrie, alături de prietenii săi, a vizitat 40 de copii, cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani, la Centrul Social Sfânta Maria din sectorul 5.

A fost o întâlnire emoționantă, care a debutat cu colinde cântate de micuții de la centru, iar apoi au sosit darurile, acestea fiind mai mari decât copiii.

Cătălin Botezatu s-a emoționat până la lacrimi, asistând la bucuria celor mici: „Copiii erau frumoși, curați, bine îngrijiți. În momentul în care au despachetat cadourile, s-a declanșat haosul, în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Copiii au fost mai mult decât încântați de cadouri, jucării de pluș, dulciuri, fructe. Totul a fost sublim!”, a povestit Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru Piața de știri.ro.

În aceeași zi, creatorul de modă a făcut o altă surpriză plăcută. De data aceasta, bătrânii de la un azil de pe Bulevardul Dacia, s-au bucurat de cadouri și atmosfera de sărbătoare. Povestea aceasta a început în urmă cu 6-7 ani, când Cătălin Botezatu a petrecut seara de ajun alături de oameni ai străzii defavorizați. De atunci, în fiecare an le aduce mâncare din restaurantele din dotare și numeroase daruri.

Un fost profesor universitar al cărui fiu este plecat de 10 ani în Germania, îi este recunoscător lui Cătălin că el își face timp să îl viziteze. Designerul le-a adus mâncăruri tradiționale românești, nelipsite de la mesele festive: sarmale fierbinți cu mămăligă, salată de boeuf și multe altele.

Cătălin Botezatu a ajutat la curățenie și a mâncat alături de bătrâni

Cătălin Botezatu a înarmat 2 jeep-uri cu tot ceea ce își poate dori un bătrân de sărbători: mâncare, fructe, dulciuri, sucuri, articole vestimentare precum cămăși, tricouri, pantaloni, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, special create la fabrica sa de la Târgu Mureș.

Aici sunt oameni bolnavi, fără șanse, dar și intelectuali. Azilul este format din 39 de bărbați și 12 femei și mă bucur că acum beneficiază din partea primăriei de o casă nouă, cu condiții mai bune și camere încălzite pentru a înfrunta frigul iernii”, a povestit celebrul creator de modă, în exclusivitate, pentru Piața de știri.ro.

Acțiunile caritabile nu se termină aici pentru Cătălin Botezatu! Designerul a pregătit 40 de pachete pentru un alt azil de bătrâni care vor fi livrate săptămâna aceasta. De asemenea, el ajută constant doi copii cu probleme grave de sănătate, oferindu-le alimente și medicamentele necesare.

Fiți mai buni, nu doar de sărbători!

Deși, în urmă cu câteva zile, și-a sărbătorit ziua de naștere (3 decembrie, a împlinit 56 de ani) în cadrul unei petreceri fastuoase la care au participat personalități de seamă din sfera mondenă românească, Cătălin Botezatu nu se dezice și este autorul multor acțiuni caritabile, de sărbători, Paște și Crăciun, și nu numai.

Celebrul designer profită de fiecare ocazie pentru a petrece momente frumoase alături de cei care au nevoie de sprijin, împarte cadouri și zâmbete tuturor celor aflați în dificultate prin acțiunile sale filantropice.

Uneori, mă simt neputincios, pentru că primesc solicitări din partea oamenilor care duc lipsă de multe, însă nu reușesc să îi ajut pe toți. Sper ca prin puterea exemplului să îi motivez și pe alții care dispun de posibilități materiale pentru a îi ajuta pe cei care au nevoie.

Pentru mine este o adevărată încântare să mă bucur alături de ei și să le aduc un zâmbet printre atâtea probleme cu care se confruntă”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru Piața de știri.ro.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII