vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsCătălin Botezatu în lacrimi de sărbători! Celebrul designer i-a făcut o surpriză...

Cătălin Botezatu în lacrimi de sărbători! Celebrul designer i-a făcut o surpriză de proporții unui copil de la orfelinat

Zilele trecute, Cătălin Botezatu a acceptat invitația omului de televiziune Răzvan Voicu și a fost părtaș la realizarea unei întâlniri de zile mari: George, un băiat care și-a trăit mai toată viața la orfelinat, și-a întâlnit idolul: pe celebrul Cătălin Botezatu!

George, un băiat de 29 de ani și-a spus povestea în podcastul lui Răzvan Voicu. 

„L-am cunoscut pe stradă, în urmă cu opt ani. M-a impresionat că nu cerșea, ci voia să lucreze și să primească de mâncare. M-am împrietenit cu el și i-am aflat povestea: a locuit mai bine de 15 ani la căminul de copii Sfântul Nicolae, din Sectorul 5, chiar lângă liceul meu – Ion Barbu. 

Timp de 12 ani am trecut pe lângă acest centru. Îmi era greu să privesc în curtea “căminului”: copii amărâți, fără părinți, fără Crăciun, fără onomastică, fără viitor. Niciodată nu am avut curajul să intru acolo, dar mă întrebam mereu cum este viața acolo, “dincolo” de acele ziduri, unde a avea o cană cu apă sau o bucată de pâine erau de multe ori vise, iar cuvintele “mama” și “tata” … nu existau. Am aflat, mult mai târziu, de la George, prin ce infern au trecut micuții de acolo: pedepse crunte, furturi, bătăi, violuri și umilire psihică. Când am înregistrat povestea lui – în 2014, George își dorea să aibă un copil căruia să-i ofere ce nu a avut el: o FAMILIE”, ne-a povestit jurnalistul Răzvan Voicu. 

Vedeți aici întreaga poveste a lui George: 

Astăzi, George are o fetiță, în vârstă de patru ani: Sofia. A reușit! Dar, caută în continuare un sprijin material. Muncește cu ziua pentru a-și întreține cu greu familia.

George își dorea ceva simplu: să își întemeieze o familie, să aibă un copil și să-i ofere ce el nu a avut niciodată – căldura părintească. 

Astăzi, George are o fetiță, în vârstă de patru ani: Sofia. A reușit! Dar, caută în continuare un sprijin material. Muncește cu ziua pentru a-și întreține cu greu familia. 

O surpriză de sărbători: Cătălin Botezatu este Moș Crăciun pentru George

George și-a dorit dintotdeauna să îl cunoască pe Cătălin Botezatu, iar de sărbători, i-am îndeplinit acest vis! Celebrul designer a devenit Moș Crăciun pentru George și fetița lui. Acesta i-a întâmpinat cu multe daruri și alinare. Nu se așteptau să-l întâlnească pe designer! A fost un moment emoționant, încărcat cu lacrimi, plin de recunoștință și multe cadouri. 

Cătălin i-a promis că o să-l ajute cu un loc de muncă și pe Sofia o va înscrie la cursurile de modeling. 

Cătălin Botezatu obișnuiește să ofere ajutor celor încercați de soartă ori de câte ori are ocazia. Actele sale umanitare au loc atât în fața camerelor de filmat, cât și în afara acestora. Celebrul designer este un om cu un suflet sensibil care răspunde cu duioșie acțiunilor umanitare nu doar în preajma sărbătorilor și ne îndeamnă pe toți să fim mai buni și mai atenți cu cei din jurul nostru pe tot parcursul anului, oricând simțim că cineva are nevoie de ajutor.

“Ori de câte ori fac astfel de acțiuni, sunt emoționat…Fie că mă adresez copiilor sau bătrânilor, emoțiile sunt aceleași. De sărbători, trebuie să vă gândiți la oamenii care au nevoie de noi. Dacă nu puteți să-i ajutați financiar sau cu un cadou, îi puteți ajuta cu o vorbă bună. Mergeți și îi vizitați, e foarte important! Fiți buni, nu numai de sărbători, în fiecare zi poate fi Paștele sau Crăciunul!”, a declarat Cătălin Botezatu. 

Vedeți aici întâlnirea emoționantă: 

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII