vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăȘtiai că?Care este singura plajă din România unde Marea Neagră e TURCOAZ?

Care este singura plajă din România unde Marea Neagră e TURCOAZ?

Greu de crezut, dar există și la noi în țară un loc mirifc în care apa Mării Negre este turcoaz, exact ca cea din insulele exotice.

Colț de rai”, la doar 15 minute de Constanța

Plaja Tuzla este ultima plajă sălbatică, o destinație favorită a celor care aleg să își petreacă vacanța pe litoralul românesc. Plaja a devenit cunoscută publicului în urmă cu câțiva ani.

Odată cu numărul din ce în ce mai mare de turiști care vin aici, a fost înființat un punct de salvamar și de prim ajutor, au fost amplasate toalete ecologice și au apărut câteva terase. Plaja Tuzla are un farmec aparte, fiind adăpostită sub coasta sălbatică a mării. Apa are aici o culoare verde-albăstruie și a devenit una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, conform infoghidromania.ro.

Drumul până la această locație este mai complicat, pentru că nu este asfaltat, dar cei care ajuns în acest „colț de rai” nu au avut niciun regret.

Cât costă o noapte de cazare în Tuzla

O noapte la pensiunile din zonă costă de la 150 de lei până la 300 lei.

Sunt bineveniţi absolut toţi turiştii. Cazările sunt pregătite pentru ei. Toate camerele sunt curate, pregătite cu tot ce e necesar”, spune Mariana Cheosea, proprietar pensiune, potrivit Observator News, citează Gândul.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII