sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăActualitateCare e starea de sănătate a lui Celine Dion după ce s-a...

Care e starea de sănătate a lui Celine Dion după ce s-a zvonit că nu mai poate merge. „Ce se întâmplă cu ea este trist”

Problemele de sănătate au făcut-o pe Celine Dion să-și anuleze concertele programate deja pentru lunile următoare. În plus, recent s-a zvonit că artista nu mai poate merge, că nu se mai poate ridica din pat. Sora ei, Claudette Dion, intervine și dezvăluie care e de fapt starea cântăreței.

În perioada 5-20 noiembrie şi 19-5 februarie, Celine Dion urma să susțină mai multe concerte în Las Vegas. Din păcate, fanii nu o vor mai vedea pe scenă, căci artista în vârstă de 53 de ani a anulat totul. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreaţă pe profilul ei de Instagram. „Am inima frântă pentru asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni şi, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouţ de ultimă generaţie şi este absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc şi îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe îmbunătăţirea stării de sănătate, vreau să depăşesc totul cât mai curând posibil”, a fost mesajul artistei care a fost urmat de un comunicat în care reprezentanții ei au specificat că aceasta suferă de „spasme musculare grave şi persistente”, localizate la nivelul picioarelor şi gambelor.

Potrivit unei rude, starea lui Celine Dion ar fi și mai gravă de atât. „Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate.
O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”, a spus o apropiată a cântăreței.

Acum, și sora ei a reacționat. Claudette Dion a spus că ce i se întâmplă artistei e dureros, dar nu foarte grav. „Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”, a spus Claudette conform hellomagazine.com.

Cântăreața urma să cânte anul acesta și în România, dar Concertul Celine Dion din București se amână până în 2023.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII