marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsBREAKING Un șofer român a izbit o mașină din coloana oficială a...

BREAKING Un șofer român a izbit o mașină din coloana oficială a președintelui american Joe Biden, la Roma

O mașină condusă de un român în vârstă de 40 de ani a intrat vineri, la Roma, într-una dintre mașinile blindate ale personalului diplomatic care-l însoțește pe Joe Biden în turneul european de dinaintea summitului de mediu de la Glasgow, potrivit publicației italiene Corriere della Sera.

Accidentul a avut loc după ce liderul de la Casa Albă a părăsit Vaticanul, unde a avut o întrevedere cu Papa Francisc. Casa Albă a precizat că accidentul a fost unul „minor”, iar mașina în care se afla Joe Biden nu a fost implicată. Coloana oficială se îndrepta către Palatul Quirinale, unde președintele Biden urma să se întâlnească cu înalți oficiali italieni, inclusiv cu președintele italian Sergio Mattarella.

Potrivit presei italiene, un român a intrat cu mașina într-un autoturism din coloana oficială. În urma impactului, românul a fost ușor rănit la mână, iar celălalt șofer a scăpat nevătămat. Potrivit Casei Albe, ca măsură de prevenție, toți cei implicați au fost examinați de o echipă medicală. Poliția a deschis însă o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. Preşedinţi şi prim-miniştri se întâlnesc la Roma pentru un summit G20 al celor mai mari economii din lume, în ajunul conferinţei ONU privind combaterea schimbării climatice (Cop26), care se deschide oficial luni, în Scoţia.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII