luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateBREAKING Tragedie la o paradă de Crăciun în SUA: cel puțin 5...

BREAKING Tragedie la o paradă de Crăciun în SUA: cel puțin 5 oameni au murit!

Cel puțin 5 oameni au murit și 40 au fost răniți după ce o maşină a intrat în mulţimea care asista la eveniment la un târg de Crăciun în SUA. Printre cei loviţi sunt şi copii. Martorii spun că șoferul nu a încercat să oprească după ce a rupt bariera, potrivit CNN.

Mașina, un SUV roșu, a trecut peste barieră și a intrat în viteză în oamenii care participau la paradă pe carosabil într-un oraș din statul Wisconsin. Poliţia a anunţat că are un suspect în custodie şi că maşina a fost recuperată. În acest moment nu poate spune dacă incidentul este sau nu de natură teroristă. Procurorii verifică dacă șoferul fugea de la locul unei infracțiuni comise înainte. Spitalele locale spun că au primit cel puțin 28 de pacienți în urma incidentului.

Martorii povestesc haosul produs de incident

Angela O’Boyle, care locuiește într-un apartament din zona în care s-a produs tragedia, a spus că privea parada de Crăciun de pe balcon atunci când mașina a intrat în mulțime.

„Am auzit țipete. Când am întors capul am văzut mașina rupând bariera. A lovit cel puțin două persoane și a trecut peste ele. Apoi a mers pe drumul către People’s Park, nu s-a oprit,” a povestit ea pentru CNN. Boyle a spus că a auzit țipete și oameni strigându-și copiii.„E o imagine pe care n-aș fi vrut să o văd”, a adăugat ea.

„Comunitatea noastră a trecut prin clipe de groază și prin tragedie când ar fi trebuit să fie o sărbătoare a comunității. Sunt profund întristat că atât de mulți membri ai comunității noastre au mers la o paradă, dar s-au ales cu răni și cu inima frântă”, a spus Sawn Reilly, primarul din Waukesha, Wisconsin.

„Parada noastră de Crăciun era în desfășurare când un SUV roșu a trecut prin baricade, îndreptându-se spre strada principală. Mașina a lovit peste 20 de persoane, unii dintre ei copii. S-au produs decese în urma acestui incident. Un ofițer și-a descărcat arma asupra vehiculului suspect încercând să-l oprească. Niciun trecător nu a fost rănit în urma descărcării armei”, a spus și Daniel Thompson, șeful poliției din Waukesha.

„Am găsit mașina. Avem o persoană de interes în custodie în acest moment, dar investigația este foarte fluidă. În acest moment, nu credem că au fost împușcături trase din vehicul”, a adăugat el.

Sursă: Digi24.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII