luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateBREAKING Noi informații privind starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „E...

BREAKING Noi informații privind starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „E internat la Bruxelles. I s-a făcut rău după ce a primit o hârtie”

În urma accidentului vascular suferit de fostul președinte Traian Băsescu, jurnalista Adina Anghelescu vine cu noi informații.

Lui Traian Băsescu i s-ar fi făcut rău după ce a primit o hârtie în care scria că are la dispoziție 10 zile pentru a elibera casa și că nu va mai beneficia de protecția SPP-ului. Traian Băsescu a fost internat o săptămână la Spitalul Militar și a fost externat atunci când a sosit în țară Kamala Harris.

O stare pulmonară destul de gravă

A avut o rezervă specială, el avea o stare pulmonară destul de gravă, fiind vorba despre o bronhopneumonie pulmonară obstructivă.

Mai avea și acele probleme la inimă: el în 2018, a fost internat și operat în Franța. A avut o intervenție pentru aortă pentru că se afla în situația de a se rupe aorta și a fost nevoie de intervenția respectivă.

Iată că starea sănătății lui Traian Băsescu, care se află într-o clinică din Bruxelles în acest moment, nu ar fi foarte gravă, însă problemele de sănătate sunt serioase și medicii îl țin sub observație”, a spus Adina Anghelescu, potrivit Antena3.

Traian Băsescu a suferit un AVC

Fostul președinte al României a ajuns în Capitala Franței cu un avion privat, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, potrivit unor surse apropiate familiei.

Această veste vine în contextul în care joi, 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis oficial că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Surse din anturajul lui Băsescu au tras concluzia că fostul președinte ar fi suferit un accident vascular cerebral pe fondul stresului, după ce a primit vestea condamnării din partea magistraților ICCJ.

Sursă: ȘtirileKanalD.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII