vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsBREAKING NEWS: Messi pleacă de la Barcelona!

BREAKING NEWS: Messi pleacă de la Barcelona!

Barcelona anunță despărțirea de Lionel Messi după 20 de ani de colaborare

Ajuns la Academia clubului catalan, pe când avea doar 13 ani, Leo a scris istorie pe „Camp Nou“ şi părea că îşi va încheia cariera aici. Brusc însă, după o răsturnare incredibilă de situaţie, acordul ce părea o formalitate a căzut definitiv.

Leo Messi pleacă de la Barcelona. Aceasta e ştirea serii care a căzut ca o „bombă“, în presa internaţională. Barcelona a făcut public anunțul care zguduie lumea fotbalului. FC Barcelona a postat un comunicat oficial prin care anunță că Leo Messi nu va mai continua la clubul catalan în următorul sezon: „Deși clubul și jucătorul au ajuns la un acord cu intenția clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale (reguli ale Ligii spaniole).

În aceste condiții, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atât în viața personală, cât și la noua echipă”.

Publicația Sport.es a explicat care sunt regulile amintinte în comunicatul Barcelonei: „Injecția financiară primită odată cu semnarea contractului cu CVC nu a fost suficientă pentru a asigura rămânerea lui Messi. Obstacolele economice și structurale se referă la imposibilitatea de a înregistra contractul la Ligă. Barcelona nu avea suficient spațiu financiar pentru salariul argentinianului”.

Lionel Messi se întorsese din vacanță pentru a semna prelungirea contractului cu Barcelona, dar negocierile dintre starul argentinian și Joan Laporta nu au decurs precum se așteptau cele două parți. „S-a ajuns într-un punct fără întoarcere, unul imposibil de rezolvat”, anunță cotidianul spaniol Marca. Mundo Deportivo numește situația una critică. De altfel, în acest moment se discută despre cum ar putea clubul să explice public acest eșec uriaș al negocierilor.

Messi – cel mai mare salariu din lume

Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, conform unor surse din Spania. Asta cu toate că jucătorul are deja 34 de ani. Atacantul nu a mai semnat, deși fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său. Nemulțumirea lui Messi ar veni din faptul că cei din conducere nu au reușit să creeze un lot puternic, cu care să poată ataca toate competițiile importante, mai ales Liga Campionilor.

Messi ar fi urmat să câștige 24 de milioane de euro net pe pe sezon în noul contract cu Barcelona.

Vestea a „prăbușit” site-ul clubului de fotbal

Site-ul oficial al clubului catalan a căzut la câteva zeci de secunde după anunțul veștii. A durat peste 30 de minute până a revenit online. Fanii Barcelonei au reacționat vehement pe rețelele de socializare și cer o nouă rundă de negocieri.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII