luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsBREAKING NEWS: Mai mult decât „Friends” după 27 de ani de la...

BREAKING NEWS: Mai mult decât „Friends” după 27 de ani de la debutul serialului! Jennifer Aniston și David Schwimmer formează un cuplu?

Cel mai îndrăgit cuplu împreună și în realitate?

După ce au povestit că la începutul serialului „Friends” au fost îndrăgostiți unul de altul, Jennifer Aniston și David Schwimmer sunt mai apropiați ca niciodată, iar, conform closeronline.co.uk, cei doi actori ar forma deja un cuplu.

Le-a lipsit sincronizarea

„În primul sezon, am fost foarte atras de Jen”, a mărturisit David Schwimmer în cadrul „Reunion” care i-a reunit pe cei şase actori principali ai serialului „Friends”. Replica ei nu s-a lăsat așteptată prea mult: „A fost reciproc”, amintind însă că niciodată nu a fost momentul oportun, pentru că de fiecare dată celălalt era implicat într-o altă relație. „Dar am fost ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie. Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta”, a adăugat David, care joacă rolul lui Ross în „Friends”. „Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor”, a povestit actriţa care o interpretează pe Rachel în celebrul serial.

Un nou cuplu în showbiz?

Potrivit Closer, Jennifer Aniston și David David Schwimmer s-au decis să își acorde o șansă, așa că la 20 de ani de la debutul serialului, actorii sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi au fost văzuți împreună tot mai des, Jennifer și David s-au bucurat de cine romantice sau de plimbări lungi. Un prieten apropiat cuplului a declarat pentru sursa menționată mai sus că actorii au devenit foarte apropiați după filmările de la „Friends Reunion” și că petrec foarte mult timp împreună. „După reuniune, a devenit clar că rememorarea trecutului a stârnit sentimente puternice pentru amândoi și atracția dintre ei este încă acolo. Au început să-și trimită mesaje după filmări, iar abia de luna trecută David a zburat din New York, de unde stă, în L.A., ca să o vadă pe Jen.

Ei își petrec timpul împreună în casa lui Jen, unde ea îi gătește la cină și petrec timp de calitate împreună, vorbind și răzând. Ei au fost văzuți și bând vin și având discuții serioase în timp ce se plimbau printre via preferată a lui Jen din Santa Barbara, fiind clar că încă există foarte multă chimie între ei”, a declarat prietenul celor doi.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII