vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitatePoliticăBREAKING NEWS Joe Biden, percheziționat de FBI

BREAKING NEWS Joe Biden, percheziționat de FBI

FBI, poliția federală americană, percheziționează reședința președintelui Joe Biden din Delaware, potrivit Antena 3 CNN.

Percheziție FBI acasă la Joe Biden

Percheziția FBI are loc în cadrul anchetei privind documentele secrete găsite în locații private pe care le-a folosit actualul președinte al SUA pe vremea când nu ocupa cea mai înaltă funcție în stat.

Acțiunea FBI a fost agreată de președinte și este efectuată cu acordul acestuia, în scop operațional.

CNN relatează că reședința prezidențială din Delaware este situată în Rehoboth Beach și a fost cumpărată de Joe Biden după ce și-a încheiat mandatul de vicepreședinte în Administrația Barack Obama.

Ancheta FBI din Delaware este cea mai recentă dintr-o serie desfășurată în diverse locații, după ce în noiembrie 2022 au fost descoperite documente clasificate la Penn Biden Center din Washington DC. La începutul lunii ianuarie, avocații președintelui Biden anunțau că un prim lot de documente clasificate a fost găsit pe 2 noiembrie la Penn Biden Center, un think-tank fondat de președinte în Washington DC.

Candidatură dificilă la alegerile din 2024

„Actualul președinte era pregătit să anunțe că vrea să candideze din nou și se afla într-o poziție favorabilă după alegerile de la mijloc de mandat (când democrații au reușit să păstreze controlul în Senat, n.r.) iar republicanii nu s-au descurcat deloc bine când a fost să-l aleagă pe președintele Camerei Reprezentanților și au fost foarte divizați.

În acest moment, imaginea (lui Biden) este foarte afectată și nu poate să se învinuiască decât pe sine. Cu cât continuă mai mult acest scandal, cu atât îi va fi mai greu (să se gândească la realegere). Poziția sa este foarte fragilă în acest moment„, a subliniat Dan Shomon, fost manager de campanie al lui Barack Obama pentru Senat.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII