vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsBREAKING Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară! Georgina Rodriguez...

BREAKING Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară! Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni

Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară. Starul portughez nu trece prin cel mai bun moment din punct de vedere sportiv, din cauza rezultatelor înregistrate de echipa sa, Manchester United, însă în plan personal lucrurile merg perfect. Într-un viitor apropiat, familia lui se va mări cu doi membri.

Spunem asta pentru că Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni. Cristiano Ronaldo este deja tată a 4 copii. Din relația lui parternera lui de viață s-a născut frumoasa Alana, o fetiță care are acum 3 ani. Ceilalți trei copii sunt făcuți cu ajutorul unor mame surogat.

Marele fotbalist a făcut anunțul pe rețelele de socializare, spre bucuria comunității starului din mediul online, care numără 360 de milioane de membri, pe Instagram.

„Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântat’, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Postarea lui Cristiano Ronaldo, însoțită de o fotografie în care apare alături de Georgina Rodriguez, s-a bucurat de un succes enorm pe Instagram, strângând peste 4 milioane de aprecieri în mai puțin de 20 de minute. La postare a reacționat, printr-un comentariu, inclusiv contul lui Manchester United, care a transmis: ‘Felicitări, Cristiano’.

După nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată de șase copii. Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 și vrea să fie fotbalist.

Atacantul de la Manchester mai are doi gemeni, un băiat și o fată, Matteo și Eva, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat, și o fată cu Georgina Rodriguez, Alana Martina, născută tot în 2017.

Portughezul vrea să facă șapte copii

Într-un interviu recent, atacantul dezvăluia că vrea 7 copii, la fel ca numărul pe care l-a purtat în aproape toată cariera. „Vreau 7. E numărul magic’. „Pe mine și pe Cristiano ne face fericiți să avem grijă de copii. Eu îi duc la școală, îi iau și îi ajut la teme. Îi iubesc pe toți la fel de mult. Vreau ca ei să primească o educație bună și multă iubire’, spunea în 2020 Georgina. Georgina și Cristiano Ronaldo sunt împreună din ianuarie 2017.

Povestea de dragoste a lui Cristiano cu Georgina

Un burlac convins, Cristiano Ronaldo a renunțat la această viața odată cu apariția Georginei. Într-un interviu pentru revista Elle, frumoasa brunetă a dezvăluit anul trecut că s-a îndrăgostit la prima vedere de fotbalist și a simțit imediat că sentimentul era reciproc.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la magazinul Gucci unde lucram eu ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi’, a povestit Georgina.

Sursă: Viva.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII