marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateBLACK FRIDAY 2021: Cum să nu iei țeapă la produsele cu reduceri...

BLACK FRIDAY 2021: Cum să nu iei țeapă la produsele cu reduceri false? Ghidul pentru toți cumpărătorii

Vinerea Neagră este prilejul cumpărăturilor mult dorite de români! Află la ce trebuie să fii atent înainte de a-ți da acordul cu privire la tranzacții.

Poate că și tu te numeri printre cei care așteaptă cu nerăbdare această zi pentru a cumpăra cele mai bune produse la oferte senzaționale. Indiferent că alegi un magazin online precum eMAG sau unul fizic, trebuie să iei în considerare câteva aspecte pentru a fi sigur că beneficiezi într-adevăr de reducere și nu e doar o mare țeapă.

Astfel, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să citești termenii și condițiile site-ului de cumpărături. Multe persoane știu faptul că aceste site-uri folosesc cookies pentru a urmări activitatea vizitatorului. Așadar, în cazul în care ai pus ochii pe câteva produse electronice sau electrocasnice, este posibil ca atunci când te întorci pe site, prețul acestora să fie mai mare. Utilizează în acest sens modul incognito al browserului pe care îl utilizezi.

Ofertele limitate la rândul lor trebuie analizate cu atenție. Probabil te întrebi de ce, dar află că aceasta este o practică de marketing a comercianților pentru a te convinge să dai mai repede banii de pe card, fiind ultima ta șansă de a achiziționa frigiderul de care ai nevoie sau poate cea mai nouă mașină de spălat.

Totodată, verifică stocul produselor. Într-adevăr, stocul produselor pentru Black Friday este unul limitat însă nu te grăbi să introduci datele de pe card pe telefonul sau laptopul tău înainte de a analiza care este situația obiectelor pe care le cumperi. Află că cele mai bune momente să faci cumpărăturile în cadrul evenimentului este între orele 7-9 dimineața. Ulterior, prețurile la produse pot ajunge destul de aproape de cele inițiale.

Un alt aspect la care trebuie să fii atent este returnarea produselor achiziționate în această zi, asta pentru că periaoda este una limitată. În general, cumpărătorii au la dispoziție aproximativ 14 zile pentru a returna produsele pe care le-au achiziționat de Black Friday. Înainte de a te grăbi să trimiți comanda, interesează-te și despre condițiile de returnare.

Nu este de mirare că televizoarele reprezintă printre cele mai achiziționate produse în Vinerea Neagră. Și aici trebuie să fii atent înainte de a alege următorul tău televizor, iar asta pentru că de obicei, produsele mărcilor cunoscute precum Sony sau Samsung beneficiază de o reducere mult mai mică în comparație cu cele mai puțin cunoscute. De cele mai multe ori, produsele unor branduri ”anonime” sunt special fabricate pentru această zi, iar materialele de producție nu sunt tocmai de cea mai bună calitate.

Totodată, fii atent să faci o comparație între prețurile dinaintea zilei de Black Friday și cele reduse pentru că este posibil să observi că, de fapt, nu beneficiezi de nicio reducere sau doar una foarte mică. Unii comercianți obișnuiesc să scumpească produsele înainte de această zi.

Sursă: Playtech.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII