marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentBeyoncé revine pe scenă cu ocazia unui show controversat în Dubai!

Beyoncé revine pe scenă cu ocazia unui show controversat în Dubai!

Cântăreața americană a susținut sâmbătă primul concert după 4 ani de absență, la un resort de lux din Dubai, în fața unui public exclusivist format din jurnaliști și influenceri internaționali.

Site-ul de muzică american Pitchfork a informat că Beyoncé va cânta pentru deschiderea neoficială a hotelului Atlantis the Royal din Dubai, pe 21 ianuarie.

Artista a interpretat un set de 19 melodii, inclusiv o colaborare cu fiica ei, Blue Ivy, în vârstă de 11 ani.

Controverse culturale în Emiratele Arabe Unite

Deși spectacolul a inclus numeroase cântece celebre, nu a fost interpretată nicio melodie de pe ultimul album al artistei, Renaissance. Albumul se pretinde a fi o scrisoare de dragoste pentru pionierii și comunitățile muzicii dance și queer.

După cum au remarcat mulți fani, homosexualitatea este ilegală în Emiratele Arabe Unite și este considerată o crimă pedepsită cu moartea. Deși, cercetătorii de la London School of Economics au descoperit că bărbații gay occidentali din Emiratele Arabe Unite sunt capabili „să-și folosească privilegiile economice, sociale și culturale pentru a crea comunități în care se pot întâlni și socializa”.

Fanii au făcut lobby artiștilor de mult timp să anuleze concertele din Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită din cauza încălcărilor grave ale drepturilor omului din aceste țări.

Potrivit relatărilor din presă, Beyoncé ar fi primit pentru prestație un onorariu de 24 milioane de dolari.

Petrecere privată în văzul lumii

Invitații de la eveniment au fost rugați să-și pună telefoanele în pungi sigilate pentru a preveni circulația filmărilor de la concert. Cu toate acestea, în mediul online, au apărut imagini live de la petrecere și clipuri în care Beyoncé cântă și dansează alături de trupa libaneză de fete, Mayyas.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII