vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateBen Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev: „Ești eroul meu”!

Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski la Kiev: „Ești eroul meu”!

Ben Stiller s-a întâlnit, luni, la Kiev, cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Actorul american i-a spus liderului Ucrainei în timpul vizitei sale: „Ești eroul meu”. La rândul său, Zelenski a transmis că ucrainenii simt susținerea sa și a întregii lumi.

Ucrainenii simt susținerea întregii lumi, inclusiv a multor celebrități. Vizita lui Ben Stiller demonstrează încă o dată acest lucru. Apreciem faptul că sunteți alături de noi în aceste vremuri dificile„, a spus Zelenski în timpul vizitei actorului american în Ucraina.

Ben Stiller a vizitat Polonia şi Ucraina

Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană„, a declarat actorul american.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în Polonia sâmbătă şi a fost fotografiat în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea de vorbă cu angajaţii unui depozit în care sunt stocate ajutoare pentru refugiaţi, relatează dpa, citată de Agerpes.

Ben Stiller, care este de mai mulţi ani ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat apoi Ucraina luni, când pe plan internaţional este marcată Ziua Mondială a Refugiatului.

Într-o înregistrare video publicată pe contul lui de Instagram, starul american a spus: „Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile„.

Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să îşi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană„, a adăugat Ben Stiller.

De la izbucnirea războiului din Ucraina în luna februarie, milioane de ucraineni s-au refugiat în Polonia.

Pe 18 iunie, Ben Stiller s-a întâlnit cu o refugiată ucraineană, Marina, care a fugit din oraşul Harkov alături de cei trei copii ai ei, în urmă cu două luni, mai scriu sursele citate.

Ben Stiller a început să colaboreze cu UNHCR în 2016 şi de atunci a călătorit în diverse regiuni ale lumii alături de reprezentanţi ai acestei agenţii pentru a se întâlni cu refugiaţi în Germania, Iordania, Guatemala şi Liban.

Sursă: Digi24.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII