marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăStil de viațăSportBĂTĂLIA GREILOR ÎN FOTBAL! Lionel Messi depășește recordul lui Cristiano Ronaldo

BĂTĂLIA GREILOR ÎN FOTBAL! Lionel Messi depășește recordul lui Cristiano Ronaldo

PSG a câștigat partida cu Montpellier 3-1, unul dintre golurile victoriei fiind marcat de Lionel Messi. Astfel, argentinianul l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, devenind liderul solitar al clasamentului celor mai buni marcatori din top 5 campionate europene, conform Eurosport.

Gol simbolic pentru Lionel Messi

Golul argentinianului, marcat în minutul 72, are o semnificație aparte.

Messi a reușit să marcheze 697 de goluri în cele mai importante 5 campionate din Europa, depășindu-l pe Cristiano Ronaldo, care a rămas la 696 de goluri. Starul celor de la PSG a devenit, astfel, lider solitar al clasamentului.

Marea problemă a antrenorului celor de la Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, este că Mbappe și Sergio Ramos au ieșit accidentați în prima repriză, cu doar două săptămâni înaintea meciului cu Bayern, din Liga Campionilor.

Spectacol de cinci stele, la Riyadh

În urmă cu o săptămână, All Stars Riyadh, formată din jucătorii celor de la Al-Hilal și Al-Nassr, și Paris Saint-Germain au oferit un spectacol fotbalistic la mai înalt nivel, la Riyadh.

Cristiano Ronaldo a jucat meciul împotriva lui PSG în calitate de căpitan al echipei formate din jucătorii celor două echipe saudite. A fost primul meci între cei doi mari rivali după aproape trei ani.

Portughezul a marcat două goluri pentru echipa saudită, în timp ce Lionel Messi a punctat o singură dată.

Bătălia greilor în fotbal

Rivalitatea Messi-Ronaldo nu a fost niciodată mai mare decât atunci când au jucat pentru Barcelona și, respectiv, Real Madrid, iar prin reușitele lor în materie de goluri, jucătorii au dominat fotbalul spaniol și european.

Messi și Ronaldo au cunoscut destine foarte diferite în ultimele 12 luni. Messi a câștigat în Cupa Mondială cu Argentina în decembrie, iar Ronaldo a rămas fără echipă, după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat, după un interviu al portughezului în care și-a criticat antrenorul și clubul, conform Euronews.

În cele din urmă, portughezul s-a alăturat echipei Al-Nassr într-una dintre cele mai surprinzătoare mutări din istoria fotbalului.

2,7 milioane de dolari pentru un bilet la meciul dintre Messi și Ronaldo

Cel mai dorit bilet din lume! Așa se poate numi biletul care îndeplinește visul oricărui pasionat de fotbal, o ocazie unică în viață de a îi vedea jucând pe legendele fotbalului contemporan.

Partida amicală dintre cei doi fotbaliști a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor. Un bilet la meci a fost scos la licitație, iar Mushref Al-Ghamdi, un om de afaceri din Arabia Saudită, a plătit aproape 2,7 milioane de dolari (10 milioane de riali saudiți).

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII