marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateBALONUL DE AUR 2023 Messi, printre favoriți! Cristiano Ronaldo nu a fost...

BALONUL DE AUR 2023 Messi, printre favoriți! Cristiano Ronaldo nu a fost nominalizat

Lionel Messi, Erling Haaland și Kylian Mbappe, pe LISTA NOMINALIZĂRILOR LA BALONUL DE AUR 2023

Favoritul de anul acesta la prestigiosul Balon de Aur este de departe Leo Messi, campion mondial cu Argentina și care a înregistrat un parcurs excelent la echipa Inter Miami, aflată sub patronajul celebrului David Beckham, fiind marcator a 10 goluri într-un singur sezon.

Messi are concurență puternică din partea norvegianului Erling Haaland și a francezului Kylian Mbappe. Erling Haalend este campionul Europei cu City și a marcat 52 de goluri sezonul trecut.

3 grei ai fotbalului, în cursa pentru Balonul de Aur 2023

Haaland este campionul Europei, după ce a câștigat Champions League cu Manchester City. Norvegianul are și el șanse mari să câștige Balonul de aur, după ce a marcat 52 de goluri sezonul tercut în toate competițiile pentru echipa lui Pep Guardiola, potrivit Aleph News.

Kylian Mbappe are și el șanse mari. Mbappe a avut un campionat mondial fabulos, încheiat cu un hattrick în marea finală contra Argentinei lui Messi. Mbappe a marcat 36 de goluri pentru campioana PSG sezonul trecut și deja a înscris de cinci ori în cele trei partide disputate până acum în actualul sezon. Alături de cei 3 grei ai fotbalului, pe lista nominalizărilor la Balonul de Aur se mai află Karim Benzema, Jude Bellingham, Bukayo Saka și Kolo Muani.

Cristiano Ronaldo, marele absent

Câștigător de cinci ori al balonului de aur, Cristiano Ronaldo lipsește de pe lista marelui trofeu individual. Este prima oară în ultimii 20 de ani când Ronaldo nu se află printre nominalizați.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII