luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsAurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit...

Aurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în Parcul Cișmigiu: „I-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul!”

Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist al României, a avut parte de un incident nedorit, alături de soția sa, în Parcul Cișmigiu din Capitală. În timpul unei plimbări, peste cei doi a căzut un copac!

Fostul internațional român a oferit prima reacție după accidentul teribil suferit duminică, în București. Acesta se plimba împreună cu soția sa prin parcul Cișmigiu, când un copac a căzut pe ei, din cauza vântului puternic.

Aurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în Parcul Cișmigiu

Să spunem că acum suntem bine. Am trecut prin clipe de mare panică. Am avut amândoi un ghinion teribil. Un copac a căzut pe noi în timp ce ne plimbam în Cișmigiu. Pe mine m-a lovit în spate, iar soției mele i-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul. Acum îl are în ghips, având entorsă de gradul doi. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat doar așa. Vă mulțumim pentru încurajările pe care voi, cei de la Craiova, ni le-ați trimis”, a transmis Aurel Țicleanu pentru Ediţia Specială.

Pompierii au intervenit imediat şi după ce au eliberat-o de sub crengi, Cristina Lorena Ţicleanu a fost transportată la Spitalul Militar pentru a primi îngrijiri. Soţia lui Ţicleanu a suferit o ruptură de ligamente!

Aurel Țicleanu a participat la Euro 1984 cu României. A făcut parte din echipa Universității Craiova intitulată „Craiova Maxima”, care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în 1983 și alături de care a câștigat două titluri de campion al României și patru Cupe ale României. Și-a început cariera de antrenor în 1991, la UTA Arad. De-a lungul timpului a pregătit mai multe echipe din Orientul Mijlociu. A antrenat în două rânduri pe FC U Craiova, în 1994 stând doar două etape la conducerea echipei, iar în 2010 fiind demis după cinci etape. În acest moment lucrează la FRF.

Sursă: RomaniaTV.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII