marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateAșteptări uriașe în Oltenia! Primăria Craiova alocă peste 130.000 de euro pentru...

Așteptări uriașe în Oltenia! Primăria Craiova alocă peste 130.000 de euro pentru Târgul de Paște

Primăria Craiova anunță o experință unică pentru români cu ocazia organizării Târgului de Paște în această primăvară. Tema târgului va fi „Alice în Țara Minunilor”, iar primăria a alocat deja 130.000 de euro pentru decorațiuni stradale și 5 căsuțe noi la care se lucrează de zor.

Așteptările sunt uriașe în Oltenia: târgul de Paște trebuie să se ridice la nivelul celui de Crăciun, clasat pe locul 3 în Europa, informează Ecopolitic.

În total, 25 de căsuțe cu bunătăți tradiționale vor fi deschise pentru public. 4 artiști din țară lucrează la cele 5 căsuțe, care trebuie finalizate până la jumătatea lunii martie.

Primarul orașului, Olguța Vasilescu, a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu prima căsuță pentru Târgul de Paște.

Am început deja pregătirile pentru Târgul de Paște, care va debuta în aprilie. Prima căsuță pentru comercianți a fost deja realizată de sculptorul Gabi Rizea și echipa sa și adusă în curtea primăriei. Rezervați-vă timp pentru Craiova! Va fi spectaculos!”, a fost mesajul scris de Olguța Vasilescu pe Facebook.

Târgul de Paște va începe pe 1 aprilie

Suma alocată din bugetul local pentru Târgul din acest an este de 633.000 de lei. 320.000 de lei vor fi pentru „achiziționarea de căsuțe din lemn necesare organizării de evenimente de interes public”, iar 313.000 lei sunt destinați pentru achiziționarea de decorațiuni stradale specifice.

Târgul de Paște va începe pe 1 aprilie și se va desfășura în Parcul Nicolae Romanescu, unde vor fi numeroase decorațiuni și spectacole.

Acesta trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor creat de Târgul de Crăciun din Craiova, care este pe locul al treilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa, clasament realizat de site-ul specializat europeanbestdestinations.com. Potrivit clasamentului, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, cel de-al doilea de oraşul Gdańsk din Polonia.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII